AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Dodurga’da düzenlenen demokrasi nöbetine katıldı.
15 Temmuz günü yaşanan kalkışma hareketinin ülkemizin birliğine, dirliğine, milletin geleceğine yapılan hain bir saldırı olduğunu belirten Bekiroğlu, “Bu saldırıyı yapanlar, yaptıranlar için devletimiz tarafından hukuksal süreç başlatılmış olup, vatan hainleri olarak tarihe geçmişlerdir. Bu vatan hainleri fetö denen Allah’ın gazabına uğramış bir şahsiyetti. Yüce Yaradan’ımızın bizler için göndermiş olduğu Kur’an-ı Kerim’i kendine göre yorumlayıp sözde Allah için yapıyormuş gibi gözüken devletine milletine kalkışma yapan bu haşhaşi topluluğunun amacı ülkemizin milletimizin bekasına milli iradeye ihanettir.
Bizler tek yürek oldukça ülkemizde, ilimizde ne nene hatunlar, ne battal gaziler ne de şerefli Türk evladının şerefli ve onurlu askerleri bitmeyecektir. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz içinde yuvalanmış bu hainler birer Türk askeri değildir. Bunlar içimize sinmiş vatan evladına kurşun sıkacak, sıktıracak kadar acizleşmiş paralel yapının üyesidir” dedi.
Ülke genelinde bu hainlere karşı devlet kurumları tarafından temizlik başlatıldığını kaydeden Bekiroğlu, açıklamasına şu şekilde devam etti:
“Biz onurlu Türk evlatları olarak bu tür yapılanmalara karşı dimdik ayakta duruyoruz ve durmaya da devam edeceğiz.
Dodurga’mızda ve diğer ilçelerimizde, ilimizde ve Türkiye’mizin 81 vilayetinde bu kalkışma hareketine karşı onurlu mücadelemiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bitti demeden gündüz işte, gece meydanlarda nöbetimize devam edeceğiz. Bunu ülkemiz, milletimiz ve çocuklarımızın geleceği için yapmaktayız. Bizler nesillerdir bu topraklarda namusu, şerefi ve haysiyeti için mücadele etmekteyiz. Ecdatlarımızın bizlere emanet ettiği bu güzel toprakları korumaya gözetmeye devam edeceğiz. Şanlı Türk bayrağımızın ezelden ebediyete kadar dalgalanması için var gücümüzle milletimizle çabalayacağız. Bu bizim vatan görevimizdir.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim