Dodurga Belediyesi araç filosuna kazandırılan 1 cenaze taşıma aracı ve 1 kamyonet için anahtar teslim töreni düzenlendi.
Dodurga Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Dodurga Kaymakamı Muhammet Emin Elmalı, Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve çok sayıda yurttaş katıldı.
Törende ilk olarak kürsüye gelen Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, insan odaklı bir anlayışla çalıştıklarını belirterek, yeni alınan iki araçla birlikte ilçe halkına daha iyi hizmetler sunacaklarını söyledi.
Daha sonra söz alan AKP Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise Dodurga’ya daha güzel yatırımların yapılacağını kaydetti.
Gündemdeki terör olaylarına da değinen Milletvekili Ceylan, Türk halkının bu zor süreçte birlik ve beraberlik içinde daha fazla kenetlenmesi gerektiğini vurguladı. Terörün dili, rengi ve ırkı olmadığını ifade eden Ceylan, “Ülkemize ve milletimize yapılan yatırımları hazmedemeyip terörden medet umanların, polisimize ve askerimize silah sıkanların, hendek açıp çukur kazanların hepsini o çukurlara gömeceğiz. Eli silahlı tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemiz sürecek.” dedi.

“YERALTI MADENİ YENİDEN AÇILACAK”
İlçe ekonomisine önemli bir katma değer sunan yeraltı linyit madeniyle ilgili olarak da gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Ceylan, “Dodurga madeni ile olan probleminizi biliyoruz. Yeraltı madeninin yeniden üretime geçmesi için çalışmalar son aşamasına geldi. İnşallah kısa sürede yeraltı madenini de açarak üretime geçeceğiz.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Milletvekili Ceylan araçların anahtarlarını, hayırlı-uğurlu olması dileğiyle Belediye Başkanı Aydın’a teslim etti. Dodurga İlçe Müftüsü Murat Akçay’ın yaptığı duanın ardından ise kurban kesildi.
Öte yandan Milletvekili Ceylan, ilçede yapımı süren TOKİ inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim