AK Parti Çorum Milletvekili ve milletvekili adayı Cahit Bağcı, milletvekili adayları Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan, Dodurga ilçesinde açılışa katılarak ziyaretlerde bulundu.
Dodurga Eğitim Kültür ve Turizm Tanıtma Derneği tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle ilçede kurulan Gençlik ve Kültür Merkezi Proje Ofisinin açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa katılan AK Parti Çorum milletvekili adayları Ceritoğlu Kurt ve Ceylan burada yaptıkları konuşmada Dodurga'nın gençlerinin geleceğe gençlik merkezi ile daha emin adımlarla yürüyeceğini belirtti.
Programda konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı da ilçede gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.
Gençlik ve Kültür Merkezi'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın katkılarıyla açıldığını ifade eden Bağcı, söz konusu merkezde gençlere yönelik çeşitli faaliyetler yürütüleceğini dile getirdi.
Bağcı, ilçede ilerleyen günlerde bir miting düzenleyerek yapılacak çalışmaları ve bugüne kadar gerçekleştirilen yatırımları anlatacaklarını sözlerine ekledi.
Bağcı, Ceritoğlu Kurt ve Ceylan daha sonra ilçede ikincisi gerçekleştirilen şükür duası programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Programlara Dodurga Kaymakamı Muhammet Emin Elmalı ile Belediye Başkanı Mustafa Aydın da katıldı.


(Haber Merkezi) 
Editör: TE Bilisim