Avrupa Birliği Erasmus + Programları kapsamında 10 şubat 2018 tarihinde sona erecek olan “Gelişen Elektrik-Elektronik Alanında Avrupa Stajı” adlı eğitim programına katılan 18 öğrenci iki refakatçi öğretmen Almanya’nın Cuxhaven ve İtalya’nın Rimini şehirlerinde mesleki eğitim programı ve kültürel gezilere katılacak.

Yurtdışına gitmeden önce projeye katılacak olan öğrenciler, refakatçi öğretmenler ve okul yönetimi; İlçe Kaymakamlığına, İlçe Belediye Başkanlığına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, veda ziyaretinde bulundu. Okul Müdürü Sinan Mol, proje yazımından bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı İlçe Kaymakamı Tayfun Deli, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ali Köksal’a teşekkür etti.

Ziyarette konuşan İlçe Kaymakamı Tayfun Deli, bu projenin ilçede ilk olması sebebiyle önemli olduğunu, devamının sıklıkla yapılması ve bunun için iyi izler bırakmak gerektiğini ifade ederek öğrencilere bu konuda önemli işler düştüğünü, projeden azami derecede faydalanmaları gerektiğini ifade etti.

İlçe Belediye Başkanı Mustafa Aydın da: Mesleki anlamda kendilerine önemli katkı sağlayacak böyle bir fırsatın her zaman gelmeyeceğini ve iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim