İlçeye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılmasını sağlayan Milletvekili Uslu’yu ziyaret eden Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ali Köksal, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Bayrak ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Faruk Şireci teşekkürlerini iletti.
Anadolu İHL açılacak olmasının ilçede büyük bir sevinçle karşılandığını söyleyen Dodurga heyeti “Geleceğimiz gençlerinin eğitimine katkı vermek adına Anadolu İmam Hatip Lisemiz önemli hizmetler vereceğine inanıyoruz. Bölgeye hizmet etmesi planlanan okulumuzun ilçemize kazandırılmasında katkı ve emeğiniz çok büyük teşekkür ederiz” dediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Milletvekili Uslu, “Dodurga ilçemiz için Anadolu İmam Hatip Lisesi açılması talebimiz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygun görülmüştür. İlçemize hayırlı olsun. Ayrıca Dodurga Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin onarım işi ihalesini de İl Özel İdaresi’nce 14 Nisan Perşembe günü yapılıyor. Dodurga maden ocaklarında yaşananları yakından takip ediyor, TKİ Genel Müdürü’nden sık sık bilgi alıyoruz. Çalışan ya da işini kaybeden arkadaşlarımızın işlerini geçmişte nasıl takip etmişsek inşallah yine aynı duyarlılıkta takip eder sonuçlandırırız. Sabırlı ve müsterih olsunlar ” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim