Dodurga’da çeltik üretimi yapan çiftçiler ve ilçe halkı, pirinçte KDV’nin yüzde 1’e indirilmesini sağlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı’ya teşekkür ettiler.
Dodurgalılar, ilçenin sorunlarıyla yakından ilgilenen AKP Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı’ya minnettar olduklarını bildirdi.
İlçe halkı adına bir açıklama yapan Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Milletvekili Bağcı’nın çiftçi dostu bir kişi olduğu gibi, ilçenin her türlü sorunu ve talebinde desteğini esirgemediğini kaydetti.
Mustafa Aydın, açıklamasında şöyle dedi: “İlçemizin genel sorunları ile bizzat ilgilenen vekilimiz Sayın Dr. Cahit Bağcı Beye teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Özellikle tarımsal alanda ilçemizin kalkınması yönünde çeltik üreticilerimiz için işlevini yitirmiş olan 50 yıllık su bendimizin tamir ve tadilatı yapılarak çiftçilerimizin hizmetine sunması bizleri memnun etmiştir. Çeltikteki (pirinç) %8 KDV’nin yüzde % 1’e indirilmesi konusunda çiftçilerimizin yanında yer alan sayın Bağcı’ya ne kadar müteşekkiriz tarif edilemez. Her zaman çiftçinin yanında olmasından dolayı kendilerine Allah razı olsun diyoruz.
Ayrıca ekonomik alanda ilçe merkezi ve köylerimiz için katma değerin en fazlasını katacağına inandığımız kırsal alanların sulu tarıma geçilebilmesi için çalışmalarında öncülük eden çiftçi bir ailenin çocuğu olan sayın Bağcı’ya müteşekkiriz. Çiftçilerin daima yanında ve destekçisi olmuşlardır. Madencilerimizin sorunlarını Ankara’ya iletmesi ve İLO sözleşmesini hayata geçirmesi ve ilçemize gelerek bizzat işçilerle görüşmesi, işsizlik sigortasından yararlanmaları konusunda desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”
(ÇORUMHABER)
Editör: TE Bilisim