Dodurga Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Salonu’nda yapılan kongrede Kooperatif başkanlığına tekrar Fahrettin Karademir seçildi. Genel Kurula Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Uslu, İskilip Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Akel, Oğuzlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Kabalak ve Dodurga Esnaf Odası Başkanı Nafer Karabacak ile çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

RAKİP YOK
Kooperatif üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği kongrede Başkan Fahrettin Karademir’e rakip çıkmadı. Mevcut Başkan Karademir’in rakipsiz aday olduğu genel kurulda, kooperatif yönetimi şu isimlerden oluştu: "Mehmet Ercan, Nafer Karabacak, Osman Şimşek, Hayrettin Doğan"

ÜYELERE TEŞEKKÜR
Divan Başkanlığına İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Uslu’nun getirildiği genel kurulda Dodurga Esnaf ve Kefalet Kooperatifi 2015 yılı gelir ve giderleri raporlar halinde okunarak oy birliğiyle kabul edildi.
Dodurga Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahrettin Karademir, Genel Kurul sonrası üyelere yönelik teşekkür konuşması yaptı. Karademir, ayrıca, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek ve ekibine kooperatife olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim