Pazar günü yapılan kongreye İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Milletvekilleri Salim Uslu ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partililere mesajı dinlettirildi.

İlçe Başkanı Abdullah Uysal’ın geride kalan dönemde yaptığı icraatları anlattığı kongrede, Milletvekilleri Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Salim Uslu da Dodurga İlçesi’ne yapılan hizmetleri hatırlattılar.

İl Başkanı Mehmet Karadağ ise, geçmiş ile bugün arasında kıyaslamalar yaparak yapılan hizmetler noktasında gelinen noktayı anlattı. Kongrenin ardından 2019 yılı seçimleri için çalışmalara start vereceklerini söyleyen Karadağ, parti teşkilatlarında üye çalışmalarına ağırlık vermelerini ve üye sayısını iki katına çıkarmaları gerektiğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından da seçimlere geçildi. Abdullah Uysal yeniden Dodurga İlçe Başkanı seçilirken, yönetim kurulu da tazelenmiş oldu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim