Tenzile-Abdullah Uysal çiftinin kızları Tuğçe Uysal ile Hafize-Veysel Şahin çiftçinin oğulları Mehmet Şahin yapılan düğün merasimi ve nikah töreninin ardından dünyaevine girdiler.

Çiftin kına gecesi Dodurga’da düğün ise İskilip’te gerçekleşti. Dodurga’da yapılan kına gecesine katılan konukları kapıda karşılayan Abdullah Uysal onlarla tek tek ilgilendi.

Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kına gecesine AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.

Milletvekili Salim Uslu ve İl Başkanı Mehmet Karadağ genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu. ÇORUM HABER, genç çifti kutlar, ömür boyu mutluluklar diler.

Öte yandan Milletvekili Uslu ile İl Başkanı Karadağ düğünün ardından İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile bir araya gelerek Dodurga’ya yapılan veya yapılması planlanan çalışmalarla ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim