İktidarın her yaptığı işi, her icraatı TBMM'de düzenledikleri basın toplantılarıyla eleştiri bombardımanına tutan, TV'lerdeki haber bültenlerine bağlanıp en ağır sekilde eleştiren; CHP'nin şövalyeleri Faik Öztrak, Özgür Özel, Engin Koç ile Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, keza İyi Parti Başkanı Meral Akşener ile İyi Parti sözcüleri, milletvekili maaşlarına yapılan yüzde 40'lık zamma hayır demediler. Basın toplantısı düzenleyip, "Millet aç. Bir domates bir salatalık alamıyor. Karpuzu bile dilim dilim zor alıyor. Millet perişan . Böyle bir durumda milletvekili maaşlarına yüzde 40 oranda bu zam yapılmamalı" diyemediler, demediler.

Hep birlikte maaşlarını 56 bin liraya çıkaran kanun teklifine el kaldırıp "evet" dediler.

Hiç biri çıkıp da "Böyle bir ekonomik krizde bu zam olmamalı" demediler.

Bir milletvekili çıkıp da asgari ücretli 4250 lira alıyor. Bizim maaşlarımız asgari ücretlinin aldığı maaşın 3 katını geçmemeli demedi. Diyemedi . Eğer ben o mecliste olsam vallahi de billahi de çıkar tıpkı bu sözlerle reddederdim.

"Millet aç,çöplerden yiyecek arıyor" diyen vekiller siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz ?

Öbür taraftan AKP’den ayrılıp parti kuran ve Millet İttifakı ile Altılı Masa’da buluşan Ahmet Davutoğlu’nun (Eski Başbakan) eski başbakan ve meclis başkanlarının maaşının 29 bin liraya, Ali Babacan’ın ( eski bakan) eski bakanların emekli maaşının 27 bin liraya çıkışına karşı tavır aldığını gören-duyan oldu mu? Ben duymadım. Duyan var mı?

Ama millet adına bol keseden konuşuyorlar. Ülkeyi yönetmek için ittifaklara katılıyorlar.

Sonuç :

Tıpkı Osmanlı Bankası reklamındaki gibi..

"Yok aslında birbirimizden farkımız!"