Öncelikle Ahmet Akdağ Yaşam Evinin kullanıma açılmasıyla ilgili olarak Sayın Valimiz Nurullah Çakır beyefendinin el atmasıyla en kısa zamanda çözüme kavuşacağına inanıyoruz. Kendisine teşekkürler ediyor Allah razı olsun diyoruz.

İşin güzel tarafı Sayın Ahmet Akdağ’ın da bu karara onay vermesi ve sevinmesidir.

Diğer sevindirici haber ise fakülte kavşağının açılması. Geçtiğimiz günlerde gazetelerimizde bununla ilgili haberleri okumuşsunuzdur. Bu kavşağın yapım işi Binevler kavşağından aylarca sonra başladı. Ama işte böyle iş sıkı tutulunca, gayret gösterilince ve bu günkü makine gücü de devreye sokulunca zor, kolay. İş kına gibi un oluyor. 

Binevler kavşağı yer altına alt geçit yerine yere hiç inilmese ve bu günkü seviyesinde bir alt geçit yapılsaydı daha iyi olur suya sabuna dokunulmazdı. Üst geçit te 2 metre yüksek olurdu o kadar. Tabii artık iş işten geçti de şimdi bu geçidin de hızla ele alınması ve bir an önce çözüm bulunarak bitirilmesi gerekiyor. Yine haberlere göre zeminde su çıktığı yazıyordu, ama bu günkü teknolojiyle su çıkması da gözde büyütülecek bir şey değil.

Eloğlu denize tünel yapıyor, ırmağa köprü yapıyor.

Kırlangıcın zararını Yemenliden soracaksın.

Bu üst geçidin gecikmesini, Binevlerde oturanlara, o çevredeki esnafa ve Ilıca bağlarının sakinlerine soracaksın. Bu saydığımız insanlar her gün maddi ve manevi zarar içindedirler. Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ve tabiî ki de Sayın milletvekillerimiz bu işe el atmalıdırlar. 2012’nin 1. ayında bu yol da açılmalıdır.

Allah kolaylık verir inşallah. Gayret müteahhit firmadan ve yukarda saydığımız ilgililerden, kolaylık da rabbimden inşallah.

Not: Sayın Başkan sizinle artık sadece toplantılarda o da ayaküstü görüşebiliyoruz. Siz süpersiniz kabul eyledik! Yollar, atık su kanalları vs. jet hızında… Yalnız, diğer işlerdeki hızı saat kulesinin tamirinde göremedik. Duyumlarımıza göre dişli bulunmasında sıkıntı yaşanmış, Çorum’da o dişliyi yapacak onlarca fabrika vardır…

Sayın Başkan, Hacca gidip geldiniz, Allah haccınızı mebrur eylesin inşallah. İnsan giderken baba dostuna bir telefon açmaz mı? Rahmetlikle dost olduğumuzu bilmiyorsun ya da unuttun…

Saygı ve sevgilerimle.