Anasayfa arrow Haberler arrow Yaşam arrow KALE MAHALLESİ HİZMET YOKSUNU!
Prev   Next   Pause   Play     Scroll   Fade   ScrollFade
KALE MAHALLESİ HİZMET YOKSUNU! Yazdır E-posta
30 08 2008

Kale Mahallesi'ne diğer mahalleler gibi ilgi gösterilmediğini belirten Kale Mahallesi

Aydınevler ve 102 Evlerde ikamet eden vatandaşlar, hizmet istediklerini söyledi. Eti Lisesi önünde bir araya gelerek içerisinde bulundukları durumu anlatan mahalle sakinleri, belediyenin mahalledeki bozuk kaldırımları asfalt ile kapladığını belirterek, kendilerinin diğer mahalleler gibi kaldırımların bordür taşları ile kaplanmasını istediklerini kaydetti. Asfalt kaplı kaldırımların çok çirkin bir görünüm yarattığını anlatan mahalle sakinleri, asfaltlamanın bordüre göre daha pahalı olduğunu belirterek, bizler mahallemizin güzel görünmesini isterken, belediye bu mahalledeki vatandaşlara ikinci sınıfmış gibi davranıyor” dediler.  Eti lisesi civarında çocuklarının oynayabilecekleri bir alan bulunmadığını ve çocuklarının sokaklarda oynaması nedeniyle her an tedirginlik içerisinde olduklarını anlatan vatandaşlar, “park yapılsın istiyoruz. Bir çok mahallede bulunan oyun parkları Eti Lisesi civarında yok. Olanlarda uzakta.” dedi. Gülabibey, Mimar Sinan ve Kale Mahallesi'ndeki kaldırımların yapılması için ihale açıldığını ancak Gülabibey Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi'nin ihalelerinin onaylanırken kale Mahallesinin ihalesinin onaylanmadığını öğrendiklerini kaydeden Aydınevler ve 102 Evlerde ikamet eden vatandaşlar, “Hizmet Çorum'daki vatandaşların hepsine gidecekse biz de istiyoruz. İkinci sınıf vatandaş muamelesi görmek istemiyoruz. İş para konusuna geldiğinde hiç aksatmadan vergiler alınıyor, gerekenler yapılıyor ancak hizmete gelince akan sular duruyor” diyen vatandaşlar, belediyenin kale mahallesine gerekli hizmeti getirmesini istediklerini söyledi.

feed2 Yorumlar
hasan kara
08 31, 2008
88.226.208.118

normaldir alevi mahallesi bu belediye oraya hizmet götürmez bu belediye buharaya çalışırı onun zihniyetindekiler orada oturuyor

murat
08 31, 2008
88.226.210.45

Oy vermeye gelince köylere giden bizim cahil halkımız AKP hükümetinin belediyesinden hizmet bekliyor. Daha çooook beklersiniz.Oy verirken aklınız neredeydi. Hak size.


Yorum Yazın
Yorum ekleyebilmeniz için giriş yapmanız gerekiyor. Henüz bir hesabınız yoksa lütfen kayıt olun.

busy
 
< Önceki   Sonraki >
 

SİTE İÇİ ARAMA

 
 

ÜYE GİRİŞ / ÇIKIŞ






Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

 

Gazete Oku

Son Eklenen 5 İlan

DEVREN SATILIK CD MARKET
Satmak Istiyorum (01.12.2008)
MATEMATİK ÖĞRETMENİ ALINACAK
İş Verenler (01.12.2008)
ELEKTRİK TEKNİSYENİ VEYA TEKNİKERİ ALINACAK
İş Verenler (01.12.2008)
2005 BORA
Satmak Istiyorum (30.11.2008)

 
= Fotoğraf Var

Firma Rehberi

SİTE ZİYARETÇİLERİMİZ

Şuanda 6 misafir bağlı

SİTE SAYFA SAYACI


Başlangıç 01.01.2007

RSS / XML

   Basın ve Yayın  

Siyeteyi en iyi Explorer7 ve Firefox3 ile izleyebilirsiniz.

 

Ip Adresiniz: 38.103.63.55