Anasayfa arrow Haberler arrow Güncel arrow MUSLUKTAN ÇAMUR AKTI
 
MUSLUKTAN ÇAMUR AKTI Yazdır E-posta
02 05 2008

Çorum'da özellikle Karakeçili, Çepni, Bahçelievler, Üçtutlar ve Kale Mahallesi'nde şebekelerden akan suyun çamurlu ve bulanık olması vatandaşlarda paniğe neden olurken, yetikliler de korkulacak bir durum olmadığını açıkladılar.

Sabah saatlerinden itibaren gazetemizi arayan yüzlerce vatandaş suların çamurlu ve bulanık aktığını belirterek su yüzünden hastalanabilecekleri endişelerini dile getirdiler. Belediye'ye bu konuda öfkeli oldukları gözlenen vatandaşlar korku duyduklarını da söylediler. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Belediye yetkilileri ise merkezde üç hatta önceki gün meydana gelen arıza nedeni ile zorunlu olarak bu hatları bakıma aldıklarını, arızanın giderilmesinden sonra ise şebekeye su verilmesi sonucunda borularda biriken tortuların şebeke suyunu çamurlu hale getirdiğini vurguladılar. İçmesuyunda herhangi bir tehlikenin olmadığını ve bugünden itibaren suyun normale döneceğini de ifade eden yetkililer suyun kontrollerinin sürekli yapıldığını da sözlerine ekledi.

SU SATIŞLARI ARTTI

Çorum'un büyük bir kesiminde iki gündür suların bulanık veya çamurlu akması nedeni ile hazır su satışlarının büyük artış gösterdiği belirtildi. Çorum'da Erikli, Lido, Akdağ gibi hazır su satan firmaların dün sabah saatlerinden itibaren gelen taleplere yetişmeye çalıştığı belirtilirken, şebeke suyunun çamurlu akmasının en çok bu firmalara yaradığı belirtildi. Bazı firmaların dükkanlarının önündeki sulara “Doğal Kaynak Suyu” ve “Çeşme Suyu” şeklinde yazılar yazarak şebeke suyundaki çamuru deşifre ettikleri de gözlendi.

 

feed0 Yorumlar

Yorum Yazın
Yorum ekleyebilmeniz için giriş yapmanız gerekiyor. Henüz bir hesabınız yoksa lütfen kayıt olun.

busy
 
< Önceki   Sonraki >
 
 
 

 






Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Gazete Oku


Başlangıç 01.01.2007
Ip Adresiniz: 38.103.63.16

Free Page Rank Tool   Basın ve Yayın