Prev   Next   Pause   Play     Scroll   Fade   ScrollFade
ISIRGAN-87- Yazdır E-posta
18 10 2007

Telekom’daki grev başta bankaları olmak üzere iletişim teknolojisiyle işleyen her faaliyeti engelledi. Doğal olarak bizi de engelledi. İnternet üzerinden bize iletilmek istenen bilgileri almakta zorlandık. Umarım grev uzun sürmez ve anlaşma sağlanır. Grev kırıcı gibi değerlendirilmek yerine internet yoluyla haber almamayı yeğlerim, bu da ayrı konu.

*     *     *

CHP İl Başkanı Osman Samsunlu dün aradı. Seçim takvimine ilişkin sürecin başladığını basın toplantısı ile duyurduklarını ve listelerin asılması işinin ilçelerin görevi olduğunu dile getirdi. Eleştirilerin haksız olduğunu ifade eden Samsunlu, merkez ilçede oturup da köylerden delege yazılma işinin geçmişe dayandığını ve bu konuda bir yanlış varsa geçmiş dönemlerin sorumluluğunun aranması gerektiğini de ekledi.

*     *     *

Su kavgası yüzünden 4 kişi hayatını kaybetti. Vuran da vurulan da birbirine akraba. Üstelik bir hakimin gözü önünde yaşandı bu felaket. Dertleri neydi diye sormayın. Köylünün suyuna ya da bir avuç toprağına göz dikmenin sonucu böyle olabiliyor. Halbuki memleketin altından koca bir bölge çekiliyor, suları tüketiliyor, yeraltı ve yerüstü zenginlikleri resmen talan ediliyor ama kimsenin umursadığı yok.

 
< Önceki   Sonraki >
 

SİTE İÇİ ARAMA

 
 

ÜYE GİRİŞ / ÇIKIŞ






Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

 

Gazete Oku

Son Eklenen 5 İlan

DEVREN SATILIK CD MARKET
Satmak Istiyorum (01.12.2008)
MATEMATİK ÖĞRETMENİ ALINACAK
İş Verenler (01.12.2008)
ELEKTRİK TEKNİSYENİ VEYA TEKNİKERİ ALINACAK
İş Verenler (01.12.2008)
2005 BORA
Satmak Istiyorum (30.11.2008)

 
= Fotoğraf Var

Firma Rehberi

SİTE ZİYARETÇİLERİMİZ

Şuanda 68 misafir ve 4 üye bağlı
  • i_ercan
  • gökgöz
  • cyanardag
  • aktaş

SİTE SAYFA SAYACI


Başlangıç 01.01.2007

RSS / XML

   Basın ve Yayın  

Siyeteyi en iyi Explorer7 ve Firefox3 ile izleyebilirsiniz.

 

Ip Adresiniz: 38.103.63.55