Anasayfa arrow Köşe Yazıları arrow Salim SAVCI arrow NE NERELERDE SATILMALI?
NE NERELERDE SATILMALI? Yazdır E-posta
07 07 2007
İlaç üretenler, ilaçlarını:
-Ecza depoları,
-Eczaneler yoluyla insanlarımızın hizmetine sunuyor. Kimse, ilaç dışında bir şey satmaya yanaşmıyor.
Bu üç kuruluşumuzu kutlamak gerekir.
*      *      *
Marketler ise:
-Yiyecek, giyecek maddesinden tutun, her türlü maddeleri, alet ve makinaları satıyor. Bu arada kitap ve kırtasiye satış ıda marketlerde yerini aldı. Ama ilaç satmayı henüz düşünmüyorlar. Çünkü ilaç üretenler onlardan ecza deposu kurmalarını isteyebilir.
Marketler o denli çoğaldı ki, kentlerin en işlek yerlerinden mahallelere kadar yayıldılar. Fakat bakkallar bu yarışa dayanamayınca, işyerini kapatmak zorunda kaldılar.
Marketler; kitap ve kırtasiye satışında daha da etkin olurlarsa; kitabevleri ile kırtasiyelerin de sonu gelebilir. Bu nedenle; neyin, nerelerde kimler tarafından satılacağının bir yasa ile belirlenmesine ihtiyaç vardır.
Bir seçime giriyoruz. Adayları, partileri bu konuda vatandaşların uyarması gerekiyor.
 
< Önceki   Sonraki >
 

SİTE İÇİ ARAMA

 
 

ÜYE GİRİŞ / ÇIKIŞ






Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

 

Gazete Oku

Son Eklenen 5 İlan

ELEMAN
İş Verenler (28.08.2008)
RADYO FREKANSI
Satmak Istiyorum (28.08.2008)
BAYAN AŞÇI
İş Verenler (28.08.2008)
SATILIK DAİRE
Satmak Istiyorum (27.08.2008)

 
= Fotoğraf Var

SİTE ZİYARETÇİLERİMİZ

Şuanda 33 misafir ve 1 üye bağlı
  • Veysel_b

SİTE SAYFA SAYACI


Başlangıç 01.01.2007

RSS / XML

   Basın ve Yayın   Free Page Rank Tool

             

Ip Adresiniz: 38.103.63.61