Sözde Çorumspor yöneticisi olan Rumi Ispanak, ortamı germek için ne gerekiyorsa yapmaya devam ediyor. Çorumspor’a hizmet dışında hangi amaçla yönetimde olduğunu herkesin bildiği bu şahıs, gerçek seviyesini dün bir kez daha gösterdi. Ömür Soytemiz’le Çorumspor Başkanı arasında yaşanan olayların bu noktaya gelmesinde başrol oynayan Rumi Ispanak, dün benim için kullandığın ifadeyi aynen iade ediyorum.

Çorumspor yönetimiyle aramızdaki sorunu takıma yansıtmadan işimizi yapmaya çalışıyoruz. Dün, Çorumspor yönetiminin transfer engelini aşmak için çok önemli bir adım attığı bilgisi geldi bize, sevindik. Olayı doğrulatmak adına mevcut yönetimden inandığım yöneticilerin başında gelen Hüseyin Öksüz’e ulaşmaya çalıştım. Kulüp Müdür Yardımcısı Saim Çilingir’i aradım. Hüseyin Öksüz’ün telefon numarasını istedim, “vereyim” dedi. Bu sırada her şeye maydanoz olan Rumi Ispanak’ın sesi duyuldu yine. Saim Çilingir’e soruyor “Kim o” diye. Saim Abi de, “Çorum Haber’den Hüseyin” cevabını verdi. Transferin açılmasını istemeyen bazı sporcu velilerinin gerginliği ona da yansımış belli. “S……t, verme” dedi ve ardından da “G…t” kelimesini kullandı. Rumi Ispanak, 16 yıldır bu camianın içindeyim. Çok maydanozlar gördüm, hepsi de gelip geçti. Ben yine buradayım. O kullandığı “ G…t” kelimesini de sana aynen iade ediyorum. Sen kendine yakışanı yaptın. Şaşırmadım senden böyle kelimeler duymaya. Keşke Saim Abi’den telefonu alıp sen “S……t” edeydin.

Çorumspor’un bu durumlara düşmesinin nedeni de bu tip insanlar değil mi zaten! Yönetici vasfını taşıyamayan, iki koyunu bile güdemeyecek adamları başınıza yönetici yaparsanız ortaya böyle bir şey çıkıyor işte.

Bırakın bizimle uğraşmayı, biz işimizi yapıyoruz. Siz de işinizi yapın.