Şehrin tek profesyonel takımı Çorum Belediyespor, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2.lig hayallerini 13.hafta itibariyle zora soktu.

Şampiyonluk ve Play-Off yolunda ki en ciddi rakibine sahasında yenilerek taraftarını üzerken, Mehmet Hoca’nın tercihleri de ciddi ciddi sorgulanmaya başladı.

Mehmet Hoca’ya soralım!

Kendi sahanda kazanmak zorunda olduğun bir maçta sağ bekte ofansif özelliği daha iyi olan Ertuğrul yerine, savunma özelliği iyi olan Mümin Talip ile neden başladın?

Yaptığı pas hatalarının yanı sıra, rakibin ataklarını kesme konusunda da fazla varlık gösteremeyen kaptan Oğuzhan Yalçın’a neden 86 dakika sabrettin?

Oynadığı maçlarda bile koşmaya hali olmayan Fahri Eren Pamuk’u 3-4 hafta cezalandırmak yerine 71.dakikada Emrah Kaya’nın yerine neden oyuna dahil ettin?

İlk yarıda attığı şık çalımlar sonrası her topu rakibe kaptıran Mikail’i soyunma odasında neden uyarmadın? (İkinci yarıda da çalımlarına ve top ezmeye devam etti).

Sezon başından beri oynadığı tüm maçlarda başarılı bir performans ortaya koyan Mümin Talip’i stoperde ki görevinden alıp farklı farklı mevkilerde neden oynatmaya başladın?

Ciğersiz genç Kerem Pala’nın kanatta daha verimli olduğu kanıtlanmışken, maç içinde zaman zaman neden orta sahaya hapsettin?

Daha oynanmamış 21 maç varken, Atı alan da Üsküdar’ı geçmemişken daha doğru tercihler ve hamleler ile şaha kalkmış bir Çorum Belediyespor görmek mümkündür!

Umarım şapkalar öne koyulur!

KAFALARI KARIŞTIRAN PAYLAŞIM!

Başkan Fatih Özcan’ın Kocaeli maçından sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kafa karıştıran ifadeler var!

Bu mesajda, en önemli kısım “Artık kendimden başkasına güvenim kalmadı. Ben kendime yeterim evelallah. Ben bu yola baş koydum ya bu başı veririm ya da istediğimi alırım” ifadeleri oldu.

Ben bu ifadesinde yönetimden birkaç isim ile yola devam etmeyeceği kanaatine vardım!

Ben bu ifadesinde sezon öncesi yapılan transferlerde kimler öncülük ettiyse onlara hesabını sorarım lafını hatırladım!

Ben bu ifadesinde değil 10 puan fark, 20 puan farkta yese Çorumspor’u 2.Lig’e taşıyacağım mesajını aldım!

Ben bu ifadesinde Kocaeli maçı sonrası saçlarını okşayarak teselli ettiği futbolcuları, nasıl 4 Bin TL ile ödüllendirdiysem, kaybedilen puanlarda da faturayı keser cezalandırırım fikrine vardım!

Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler!

Son olarak Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan’a da teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

Maç öncesi Kılıçcıoğlu’nda yarattıkları coşku, taraftara dağıtılan pişmaniyeler, dostluk ve kardeşlik mesajı içeren tezahüratları ile maça renk kattılar.

Ayrıca maç içinde takımları mağlup iken bile verdikleri destek ile taraftar nasıl olunur Çorumlu futbolseverlere de gösterdiler!

Ağzınıza, ayağınıza sağlık!