Cüneyt Biçer de Çorum Belediyespor’un kötü gidişine çare olamadı. Bu kadar kısa sürede olması da mümkün değil. Zaten takımın hoca sorunu yoktu. Olmadığını dün Tarsus İdmanyurdu maçında bir kez daha gördük.

Çorum Belediye, maça hırslı ve hızlı başladı. Henüz 1.dakikada Abuzer’le gole yaklaştı ancak kaleci Anıl gole izin vermedi. Dakikalar ilerledikçe oyuna denge geldi. Gol atanın kazanacağı görüntüdeki maçta iki takım da bu beceriyi gösteremeyince karşılaşma başladığı gibi golsüz beraberlikle bitti.

Sonuç sürpriz mi? Bence değil. Maçtan sonra teknik direktör Cüneyt Biçer futbolcuları taraftarlara götürüp alkışlatarak moral verdirmek istedi ancak maraton tribünü bunu kabul etmedi. Tepkiler üzerine takım maratona gitmeyip kapalıya yöneldi. Kapalıdaki Kırmızı Şimşeklerin bulunduğu grup teknik heyet ve futbolcuları alkışladı. Tepki gösteren taraftarlar haliyle kapalıdaki taraftarlar aleyhine tezahürat yaptı. Bunlar hoş şeyler değil. Hele bir futbolcunun maratondaki taraftarlara küfrederek, “…Onlara rağmen şampiyon olacağız” demesi ilgincime gitti. Sen geldiğinden beri bu takıma bir şey vermedin ki! Bu takımda en son konuşması gereken sensin. Önce sahadaki haline bak, öyle konuş. Ya da sus ve çek git soyunma odasına.

Tarsus beraberliği ile Play-Off potasından çıkan Çorum Belediye’nin işi artık daha zor. 7 haftadır kazanamamak ciddi bir özgüven sorununu da beraberinde getirdi. Önce şampiyonluk gitti, şimdi de Play-Off treninden indi takım. Kalan 8 hafta uzun bir süre. Ama Belediyespor bu görüntüsüyle hiç umut vermiyor. Cüneyt Hoca’nın elinde sihirli değnek de olmadığına göre iş yine futbolculara kalıyor. Ya takımı yeniden Play-Off potasına sokup 2.Lig’e yükselecekler, ya da kulüp tarihinin en büyük hayal kırıklığını yaşatan takımı olarak kayıtlara geçecekler.

“Ne oldu da ilk yarıda liderliği gören takım ikinci yarıda yerlerde sürünüyor diye bize soruyorlar? Cevap basit. Takımın kimyası bozuldu. Ara transfer döneminde takımın kimyasıyla oynandı. Rakamlar dengeyi altüst etti. Benim tespitim bu. Yoksa böylesine korkunç bir düşüşün başka bir izahı olamaz.