Birçok takımın puan kaybettiği haftada, hem de evinde İnegölspor’a yenilen Çorum FK, büyük balık kaçırdı. Açıkçası, bu maçın hiçbir şekilde mazereti de, izahı da yok. Bu kadar kötü, bu kadar rezil bir futbol görmeyeli çok olmuştu.

Bugüne kadar hep bardağın dolu tarafından baktık. Üst üste 4 maçtır kazanamayan bir şampiyon adayı için “4 maçtır yenilmiyor” dedik. Sakatlıkları, cezalıları hep mazeret saydık. Artık mazeret götürecek bir durum kalmadı. Yoksa atı alan Üsküdar’ı geçecek. Açıkçası, bireysel olarak mevkilerinin en iyi oyuncularının bir araya geldiği takımın bu kadar kötü futbol oynamasını aklım, mantığım almıyor.

Dün, ne sahadaki Çorum FK’yı, ne de kenardaki teknik direktör Ahmet Yıldırım’ı tanıyamadım. Hem takımın, hem hocanın bu kadar formsuz olduğu başka bir maç hatırlamıyorum. Takımda, özellikle ikinci ve üçüncü bölgede iyi diyebileceğimiz bir futbolcu bile sayamıyorum. Takımda bir ahenk yok, hocanın kadro tercihi hatalı, oyuncu değişiklikleri yerinde değil. Hangisini sayayım bilemiyorum.

Kaptan Umut, belli ki Somaspor maçında yaptıklarından ders almamış, ya da alma gereği duymamış. Dün de atılmadıysa hakeme teşekkür etmeli. Hele, bir takım arkadaşı için ulu orta “çıkart artık şunu” diye bağırması, takımda ciddi anlamda bir disiplin sorunu olduğunun başka bir göstergesidir. Kendisi sanki süper top oynadı da arkadaşını beğenmiyor. Sen önce kendine bak.

Burak Çalık, karşında 19 yaşında bir çocuk oynadı. Yaptığın bir tane olumlu hareket yok. Ya Batuhan, sana ne demeli. Bir golcü böyle mi oynar?

Murat Yıldırım, Süper Lig görmüş adamsın. Dünkü performansını yakıştıramadım açıkçası. Gerçi hangi birini sayayım ki. Dediğim gibi, iyi diyebileceğim kimse yok gibiydi.

Ahmet Hocam, rakibi analiz etmek, çözmek, buna göre taktik geliştirmek senin işin. Takımını maça hazırlamak da öyle. Dün, gördüm ki, sen de çok formsuzsun. Umut’un sarısı var ve her an atılabilir. Buna rağmen 90 dakika sahada tutman kafamda soru işaretleri oluşturdu. Takımın performansı yerlerde. Şampiyonluğa oynayan bir takımın 5 maç galibiyet alamaması normal değil. Sanırım, artık bir değişimin zamanı geldi.