İskenderun yenilgisinden sonra Türk Telekom mağlubiyeti Çorumspor’un ilk iki şansını tamamen bitirirken, ilk altı şansını da oldukça zora soktu. Alınan yenilgi beni ne kadar üzdüyse, bir grup taraftarın yaptıkları beni en az yenilgi kadar üzdü.

Telekom maçında sahaya galibiyet için çıkan Çorumspor, ilk yarım saatlik bölümde rakibi ile başa baş mücadele etti. Sonrasında, kronikleşen bireysel hatalar hortladı. İnanılmaz kişisel hatalar sonucu Çorumspor kalesinde bir anda 2 gol birden görüp ilk yarıyı 2-0 geride kapattı.

İkinci yarıda Vedat’ın oyuna girmesi Çorumspor’a bir canlılık getirdi. 80. dakikada golü bulan Çorumspor, farkı bire indirip maça ortak olacakken, yine kişisel hatalar yüzünden peş peşe 2 yiyip sahadan 4-1’lik hezimetle ayrıldı.

Bu yenilgi, Çorumspor’un ilk altıya girme şansını da büyük ölçüde zora soktu.

Teknik Direktör Ali Güneş, bence yine yanlış bir kadro çıkarttı. Ali Hoca’nın bir Cemal, bir Ali Kemal, bir Ali Köse, bir Ferdi’den neden faydalanmadığına anlam veremiyorum. Bu futbolcular, kademe grubunda ve Yükselme Grubu’nda oynadıkları maçlarda kendilerini ispat ettiler. Yararlı olduklarını gösterdiler. Serdar haftalardır kötü oynuyor ama ilk 11’de yeri hazır. Fatih yine öyle. Hocam, bence formayı siz vermeyeceksiniz, futbolcu kendisi alacak.

bazı isimler üzerindeki takıntınızı da anlayamıyorum. Çorumspor, yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla, basınla bir bütün. Bu parçalardan birinde sıkıntı olduğunda doğrudan takıma olumsuz etki eder. Bu nedenle, bu parçalar Çorumspor’un menfaatleri için bir bütün olmak zorunda.

Telekom maçında yaşadıklarım, beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Sanki Yükselme Grubu’na çıkan futbolcular bunlar değilmiş gibi futbolculara ve teknik heyete ağza alınmayacak küfürler edildi. Sanki iyi olduklarında, takıma katkı sağladıklarında güzel haberlerini yapıp kamuoyuna sunan basın bu basın değilmiş gibi yine ağza alınmayacak küfürler edildi. Keza yöneticilere yine aynı şekilde hakaret ve küfürler edildi. Bu küfürleri tüm taraftarlara mal etmek yanlış olur. Esas üzücü olan da, bir taraftar liderinin ve en önemlisi taraftar derneği başkanının provoke etmesi. Böyle taraftar derneği başkanı olmaz, böyle amigoluk olmaz.