Sözde Çorumspor’u kurtarma harekâtı başlatan yönetim resmen saçmalıyor. Çift başlılığın ve iç savaşın yaşandığı yönetim, Çorumspor’un kapanma sürecini hızlandıracak adımlar atmaya devam ediyor.

Şu bir gerçek ki, yönetimde birbirlerine karşı güç gösterisinde bulunan isimler var. Bu isimlerin güç gösterisi Çorumspor’la Belediyespor’u birbirine düşürmek üzere. Daha önceki yönetimlerde de aynı sıkıntılar yaşandı ama bu yönetim sanırım yapılan yanlışların telafisinin olmadığının farkında değil. Çünkü bu ligin altı amatör küme. Çorumspor geçen sezon yönetimlerin yanlışları yüzünden 3.lige düştü. Ama bu lig yanlış kaldırmaz. Maalesef Çorumspor gerçeğini görmeden hareket eden ve oyuncak misali Çorumspor’la oynayan, kendi egolarını tatmin etmeye çalışanlar var. Bu yönetim tarzıyla Çorumspor’un düzlüğe çıkma olasılığı yok.

Daha önceki yazılarımı hatırlayacaksınız. Çorumspor’un düştüğü durumla ilgili yıllar öncesinden uyarılarda bulundum. Zaman beni haklı çıkarttı. Gelinen noktada Çorumspor’un kapanması gündemde.

Aslında umut verici gelişmeler var. Çorumspor’un en azından mevcut kadrosunu koruması için gerekli para bulundu. Ama bu para nasıl kullanılacak merak ediyorum. Beni karamsarlığa iten tek konu, yönetimin tutarsızlığı. Neden derseniz, çünkü bu yönetimin Çorumspor’a bir şey veremeyeceğini bir kez daha anladım. Çünkü bu yönetim ne yaptığını, ne yapacağını bilmiyor. Bir gün önce Genel Kaptan Faruk Yamaner diyor ki, “Halit Kılıç’la her konuda anlaştık, yola devam edeceğiz. Hatta kendisi ile aynı yetkilere sahip ikinci bir teknik direktörle de anlaştık”.

Dün de çıkıyor “Halit Hoca ile yollarımızı ayırdık” diyor. Ne oldu Sayın Yamaner, 1 günde ne değişti? Hızını alamıyor ve devam ediyor, Çorumspor’un borcunun olmadığını, hatta alacağının olduğunu iddia ediyor. Yamaner ya gerçekleri görmüyor, ya da karşısındakileri “ti”ye alıyor.

Faruk Yamaner’in aklından geçenleri okuyabiliyorum. Ama eğer aklındaki ismi Çorumspor’un başına getirirse ve diğer yöneticiler de bu duruma itiraz etmezse Çorumspor’un lige girmesine gerek yok. Bugünden kapatalım gitsin. Bari insanlar Çorumspor’dan daha da soğumasınlar.

Son olarak, yeni bir genel kurulun Çorumspor’a daha yarar sağlayacağını düşünüyorum.