Boğazkale İlkokulu'nun minik öğrencilerinin Hakkari ve Mardin'de görev yapan askerlere yazdığı mektup duygulandırdı.
Aylardır Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize bir destek de Çorum'un Boğazkale ilçesindeki Boğazkale İlkokulu'nda öğrenim gören minik öğrencilerden geldi. Minik öğrenciler Hakkari'de ve Mardin'de terörle mücadele eden askerlerimize ulaştırılmak üzere birbirinden duygusal mektuplar yazdılar.
Askerlere moral sağlamak amacı ile vatan sevgisi temalı notlar ve mektuplar yazan minik öğrencilerin yazdıkları okuyanları duygulandırdı.
Okul müdürü Fikret Gündoğdu, terörle mücadele eden askerlerimizin dualarla yanlarında olduğunu hissettirmek, onlara bir nebze olsun moral verebilmek için yazdıkları mektup ve yaptıkları resimleri gönderdiklerini söyledi.
ASKERLERDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR
Hakkari İl Jandarma Komutanı Demiray Demirci ve Mardin İl Jandarma Komutanı Alaaddin Karsavuran ise yazdıkları teşekkür mektubunda Boğazkale İlkokulu öğretmenlerine ve minik öğrencilerine çok teşekkür ettiler.
Öğrencilerin mektuplarını aldıklarını ve çok duygulandıklarını belirten Hakkari İl Jandarma Komutanı Demiray Demiri bir teşekkür yazısı gönderdi.
Demirci şu ifadelere yer verdi:
“Kutsal vatan savunması görevini icra ederken her zaman ve her koşulda tüm personelimizin yanında olduğunuzu göstermek üzere yazmış olduğunuz mektup tarafımızca alınarak vatan topraklarının en uç mevzilerinde bulunan Mehmetçiklere kadar ulaştırılmıştır.
Asil milletimizin kahraman ve duyarlı evlatlarının, Hakkari İl Jandarma Komutanlığının en üst rütbelisinden en alt rütbelisine kadar tüm personeli tarafından takdirle karşılanan bu hareketi; duygulanmalara vesile olmuş, tüm personelin görev şevk ve heyecanının artmasına katkı sağlamış, Türk askerine olan bağlılığın ve sevginini ne denli güçlü olduğunu göstermiş, milletimizin birlik ve beraberliğinin güzel bir örneğini teşkil etmiştir.
Türk Silahlı Kuvvetleri, kahraman personeli ile milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek için üzerine düşen her türlü görevi özveri ile yerine getirmiştir; bundan sonra da tarihine ve kendisine yakışır biçimde yerine getirmeye devam edecektir.
Aziz milletimizin bekası ve bayraklaşan vatan topraklarının bütünlüğü için terör örgütlerini etkisiz hale getirmek maksadıyla yürüttüğümüz mücadele sırasında gönderdiğiniz bu anlamlı mektup nedeniyle gözlerinizden öper; sağlık, esenlik ve başarılar dilerim.”
Mardin İl Jandarma Komutanı Alaaddin Karsavuran da yazdığı teşekkür mektubunda şu açıklamalara yer verdi:
“Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Emniyet Genel Müdürlüğümüzün kahraman mensupları, Mardin ili Nusaybin ilçesinde hukuku, temel hak ve özgürlükleri, eşitlik ve demokrasiyi istismar ederek personelimize sinsice saldıran, vatandaşlarımızın canına ve malına kasteden bölücü terör örgütüne karşı müşterek operasyonda mücadelelerini kahramanca ve fedakarca sürdürmektedirler.
Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği, vatandaşımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için sürdürdüğümüz bu mücadelede bizlere vermiş olduğunuz destek, birlik ve personelimizin moral ve motivasyonuna son derece olumlu etki sağlamıştır. Türk milletinin birlik ve dayanışma ruhunun, ordusuna ve güvenlik güçlerine olan muhabbet ve vefa duygusunun güzel bir örneği olan bu desteğinizle personelimiz, Asil Türk Milletinin her an onların yanında olduğunu hissetmiştir.
Kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü uğruna, ölümü göze alarak görev yapan kahraman personelimize yönelik, sizlerin vatanseverliğinizin bir göstergesi olan bu çok anlamlı katkılarınızdan dolayı sizlere, şahsım ve operasyona katılan bütün personel adına teşekkür ediyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim