Fevzi Çakmar, yaptığı açıklama da, Mart 2019’da yapılacak Yerel Seçimlerde, AK Parti’den Boğazkale Belediye başkanlığı için aday adayı oluğunu söyledi.

Çakmar, “Tarihi M.Ö. 5000’lere dayanan Boğazkale’miz sahip olduğu beşeri potansiyeli değerlendiremediğinden hak ettiği yere gelememek bir yana her geçen gün kan kaybetmektedir. Boğazkale’nin makûs talihini değiştirmek için yüreğinde memleket sevgisi olan herkes imkân ve kabiliyet ölçüsünde sorumluluk almalıdır.” dedi.

Fevzi Çakmar, Boğazkale’nin tarihsel varlığına, değer ve emanetlerine sahip çıkmak için, birbiriyle kaynaşmış, kucaklaşmış, kenetlenmiş bir Boğazkale, Boğazkale’yi daha yaşanır bir yer haline getirmek için, hamaset değil icraat üretmek için, Boğazkale’yi büyük bir aile yapmak için, birilerinin figüranı değil, Boğazkale’nin sesi olmak için, Boğazkale halkının konuksever ve şefkat dolu yüreğine sığınarak, 24 Mart 2019 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde Boğazkale ilçemizden AK Parti'den Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olduğunu belirtti.

Çakmar, Partisinin yetkili organlarının onayı ve Boğazkale halkının teveccühü neticesinde Başkan seçilmesi durumunda vizyoner bir yönetim anlayışıyla, saygı, sevgi, tevazuuyla, mensubu olduğu davanın hizmet etme anlayışıyla, bilindik yöntemlerin ve klasik uygulamaların dışında bir yönetim anlayışıyla, yüksek bir fedakârlık anlayışıyla gecemi gündüzüme katarak, ihmallere, başarısızlığa kılıf bulmadan, ortak bir akıl ve müzakere ile Boğazkale için çalışacağımı dile getirdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim