Milletvekili Ceylan, beraberinde bir grup partili ile birlikte bazı tören ve toplantılara katılmak, incelemelerde bulunmak üzere Boğazkale İlçesi'ni ziyaret etti.
Ceylan'a Boğazkale ziyaretinde; İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, il yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve il genel meclis üyeleri de eşlik etti.

“HİTİT EVLERİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLECEK”
Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan ile Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu'nu makamlarında ziyaret ederek bir süre görüşen Ceylan, çalışmalar ve talepler hakkında bilgi aldı.
Ceylan ve beraberindekiler ayrıca Boğazkale İlçesi'ne yapılacak olan 250 kişilik camii ve Hitit Evleri alanlarını inceledi. Ceylan, Boğazkale'ye Hitit Köyü projesi kapsamında 7 dönümlük bir arazi üzerine yatırım yapılacağını bildirdi.



BOĞAZKALE'YE YENİ KEPÇE VE VİDANJÖR
Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın katkılarıyla Boğazkale Belediyesi araç filosuna kazandırılan kepçe ve vidanjör için de teslim töreni düzenlendi.
Araç teslim töreninde katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Ceylan, Boğazkale'yi hep birlikte geleceğe hazırladıklarını, ilçeyi büyütmekte ve geliştirmekte kararlı oldukları, ilçe halkının ve kurumların her türlü ihtiyacında, her türlü sorununda yanında olacaklarını vurguladı.
Ceylan, tören sonunda belediyeye yeni kazandırılan kepçe ve vidanjörün anahtarlarını teslim etti.
Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ise desteklerinden dolayı Ceylan'a teşekkür etti.

İLÇE DANIŞMA MECLİSİNDE PARTİ ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ
Boğazkale'de ayrıca AK Parti İlçe Binası'nda Mayıs ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Parti çalışmalarının ve hükümet programının değerlendirildiği toplantıda ülke ve Çorum sorunları üzerine karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.
Milletvekili Ceylan, başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Başkanı Sadık Aşık nezdinde tüm yönetim kurulunu tebrik etti.
Ceylan ve beraberindekiler ilçe esnafını da ziyaret ederek hem sohbet etti, hem de talepler ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Ceylan, hükümetin esnaf ve sanatkara yönelik programları hakkında da bilgi verdi.
Boğazkale'de yoğun ilgiyle karşılanan Milletvekili Ceylan, hayır duaları eşliğinde ilçeden uğurlandı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim