AK Parti Boğazkale Seçim Bürosu’nun açılışı önceki gün AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Boğazkale Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan adayı Osman Tangazoğlu, İl, İlçe ve Merkez İlçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaşın katılımı ile yapıldı.

Miting havasında düzenlenen açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Ahlatcı, “Çorum Boğazkale ilçemizin Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını hemşehrilerimizin coşkusu ile birlikte yaptık. AK Parti Belediyeciliği gönül belediyeciliğidir. Bu sözü sizlerin gönüllerinizde yer aldığımız için söylüyoruz. Sizlerin desteğiyle, sizlerden güç alarak liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan ‘Dünya 5’ten Büyük’ diye sesleniyor. Boğazkale ilçemize doğalgaz gelecek. Bu Millet her şeyi hak ediyor. Sizlerin desteğiyle belediyemizi yeniden gönül belediyeciliği ile kavuşturacağız. AK Parti Belediye Başkan Adayımız Osman Tangazoğlu’nu size, sizi Allah’ımıza emanet ediyorum” dedi.

Milletvekili Ceylan ile Kaya da “Boğazkale ilçemizde Seçim Koordinasyon merkezimizde teşkilatımız ve hemşehrilerimiz ile bir aradayız. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Boğazkale ilçemizde hemşerilerimizin göstermiş olduğu teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun etti. Boğazkale’de biriz, beraberiz, tüm dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle çok güçlüyüz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. AK Parti Milletvekilleri Ceylan ile Kaya ve İl Başkanı Ahlatcı daha sonra Boğazkale ilçe çarşı mahallesinin tanınmış kimselerinden olan Turgut Çorakoğlu’na vefat eden eşi nedeniyle taziye ziyaretinde bulundular.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim