AK Parti eski Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Boğazkale Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Aşık ve partililerle bir süre görüştü.
İl Başkanlığı görevinden ayrılması nedeniyle ilçelere teşekkür ve helalleşme ziyaretleri düzenleyen Ceylan, Boğazkale Belediyesi’ni de ihmal etmedi.
Beraberinde; İl Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan, Adnan Tığlı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan ve diğer partililerle birlikte Boğazkale Belediyesi’ni ziyaret eden Ceylan, birlikte çalıştığı, birlikte yol yürüdüğü arkadaşları ile helalleşmek istediğini bildirdi.
Ziyaret sırasında konuşan Başkan Osman Tangazoğlu, Ceylan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki siyasi hayatında başarılar diledi.
Tangazoğlu, “Boğazkale şu anda şantiye halinde. Bu durumun yaşanmasında Ceylan’ın büyük katkıları oldu. Kendisini milletvekili olarak görmek istiyoruz. Eğer milletvekili olursa bundan 10 kat daha fazla faydalı olacağına inanıyorum” diye konuştu.
Ceylan ise davaya ve millete hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim