AK Parti eski İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın ilçe ziyaretleri kapsamında Boğazkale AK Parti Teşkilatı’nı ziyareti sırasında bir konuşma yapan Sadık Aşık, “Bizler Sungurlu’da mola verip, Boğazkale’ye el sallayıp geçen bir milletvekili istemiyoruz. Bizimle ilgilenecek, bize sahip çıkacak bir vekil istiyoruz. Ahmet Sami Ceylan, bizleri bugüne kadar hiç yalnız bırakmadı. O’nun milletvekili olmasını istiyoruz, çünkü Çorum’u ve ilçeleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.
Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ise Ceylan’ın ilçeye büyük emek ve hizmetlerinin olduğunu dile getirerek, “Ceylan eğer milletvekili olursa Boğazkale’nin vekili olacağına ve çok daha faydalı olacağına inancım tamdır. Ceylan’a yolun açık olsun diyor, dualarımızı eksik etmiyoruz” ifadesini kullandı.

“BOĞAZKALE’Yİ ÖNEMSİYORUZ”
AK Parti eski Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise konuşmasında Boğazkale’yi önemsediklerini, bu ilçede her zaman sıcak ve güler yüzle karşılandıklarını anlatarak, Boğazkale’nin AK Parti’nin başarısına güç katan bir ilçe olduğunu söyledi.
30 Mart yerel seçimlerinde büyük bir çaba göstererek, ilçe halkının da yoğun desteği ile büyük bir başarıya imza attıklarının altını çizen Ceylan, “Bugüne kadar bu davaya hizmet ettiniz, birlikte yol yürüdük, ekmek yedik su içtik. Eğer sizler üzerinde hakkım varsa benden yana helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin” diye konuştu.
Konuşmaların ardından eski İl Başkanı Ceylan, partililerden haklarını helal etmesini isteyerek parti binasından ayrıldı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim