AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu'nun hazır bulunduğu etkinlikte 1 Kasım seçimlerinde izlenecek yol haritası da masaya yatırıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi’ni sert bir dille eleştiren AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, MHP’nin hükümette yer almayacağını, HDP’nin olduğu yerde kendilerinin olmayacağını açıkladığını hatırlatarak, “Sonra ne oldu, yemin töreninde HDP, MHP, CHP aynı şekilde el kaldırıp oy kullandılar. Devlet onlar için birinci planda değil. Onlar devlet anlayışı derken meğer Devlet Bahçeli’den bahsediyorlarmış. Onların devleti ile bizim devlet anlayışımız farklı. Onlar meclis dışında kalma pahasına, seçim kaybetme pahasına MHP’nin başında kalsın diye çalışıyorlar, bizde iktidar kaybetmek pahasına risk alarak baldıran zehri içerek bu ülkede barışı kılmaya, devleti ebed müddet kılmaya çalışıyoruz” dedi.
Türkiye’nin lime lime bölünmek istendiğini vurgulayan Uslu, “AK Parti düşerse Türkiye mecalsizleşir. Türkiye mecalsizleşirse Ortadoğu coğrafyasında istikrar ortadan kalkar. Türkiye’nin mecalsizleşmesini isteyen Arap liderleri ve batı işbirliği yapmış durumda. Türkiye bölgede güç kazanırsa onlar kaybedecek. O yüzden birbirimize kızma, küsme lüksümüz yok. Kırılma lüksümüz yok. Hepimiz Sultan Alparslan gibi kefen giyip yola çıktık. Bu seçimler sadece bizim değil Türk milletinin bekası, devletin bekası için son derece önemli” diye konuştu.

"TÜRKİYE’DE İSTİKRAR VE GÜVENİN DEVAM
ETMESİ İÇİN AK PARTİ’YE İHTİYACIMIZ VAR"
Son günlerde yaşanan terör olayları ve terör örgütlerine yönelik operasyonlar hakkında açıklamada bulunan milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan ise, terörün kökünü AK Parti’nin kazıyacağını söyledi.
Terörle mücadelede 30 yılın en etkin en etkin operasyonlarının yapıldığını anlatan Ceylan, son terörist de ortadan kaldırılana kadar operasyonların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
Her seçimin gizli kahramanlarının kadınlar olduğunu dile getiren Ceylan, “AK Parti’nin seçimlerden zaferle çıkmasının en büyük etkenlerinden birisi de kadınlarımızdır. Başarılarımızın en büyük mimarı kadınlarımızdır. Hanım kardeşlerimizden bu seçimde de ev ev kapı kapı dolaşarak hizmetlerimizi anlatmalarını istiyorum. Türkiye’de istikrar ve güvenin devam etmesi için AK Parti’ye ihtiyacımız var” dedi.
(İHA)
Editör: TE Bilisim