Toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, İl Başkan Yardımcıları Mesut Ceylan, Adem Oğuzhan Kaya, Mahmut Öztemiz, Boğazkale İlçe Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, İlçe Başkanı Sadık Aşık, Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Sungurlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Özata ve partililer katıldı.
AK Parti Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık’ın hoş geldiniz konuşmasının ardından Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ise, bu tür konuşmalarda Belediye Başkanları olarak yerelde yapılan çalışmalar konusunda konuşma yaparak vatandaşı bilgilendirmek istediklerini belirterek, Boğazkale’de bu zamana kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonraki projeler hakkında bilgilendirme yaptı.
Görevi devraldığında Belediyenin durumunun içler acısı olduğunu kaydeden Tangazoğlu, “İlk iş olarak aslan yattığı yerden belli olur” diyerek, ilçenin yüzde 65 alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.
AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ise 14 yıldır ülkeye önemli hizmetler yapıldığına dikkat çekerken, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Çorum’daki temsilcileri olarak Ak Parti’ye yakışır şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
Bekiroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulması konusunda hassasiyet göstererek bölgede birinci olduklarını söyledi.
Bekiroğlu, Boğazkale halkından Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevginin gösterilmesi için Cumhurbaşkanına hakaret eden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmalarını istedi.
Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere dilekçeyi imzalayarak İlçe Başkanı Sadık Aşık’a teslim eden AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum’un turizm elçisi olarak her hafta Boğazkale’yi görmek isteyen elçilerle, bürokratlarla ilçeyi ziyaret ettiğini belirtti.
Gençlerin kendileri için kıymetli olduğunu vurgulayan Ceritoğlu, “Biz gençlerin ülke kalkınmasına katkılarının sağlanması amacıyla teşvik ve destek çıkarıyoruz ama Boğazkale gençlerin tamamının bu destekten ve teşvikten faydalanmasını istiyoruz” dedi.
Ceritoğlu, Çorum olarak çıkarılan teşviklerden ve desteklerden yeteri kadar faydalanılmadığını söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim