İmzaların atılmasıyla, Çorum FK’nın devir işlemleri tamamlandı ve kulüp tarihinde bir dönem daha kapandı. Kamuoyunun ve camianın ortak noktada buluştuğu isim olan Murat Yıldırım, artık kulübün yeni sahibi. Çorum’a ve tüm camiaya hayırlı olmasını diliyorum.

Bu sezonun devre arasında ve ikinci yarısında yaşananlardan dolayı, kulübün son 4 sezonuna damga vuran Fatih Özcan’a kimisi kızıyor, kimisi yalnız bırakıldığı için haklılık payının olduğunu savunuyor, kimisi de gidiş şeklini yanlış buluyor. Ben de, gidiş şeklini doğru bulmayanlardanım. Yalnız bırakılmışsa, “Neden?” diye kendi kendine sorup, biraz da özeleştiri yapması gerektiğini düşünüyorum.

Çorum FK’yı aldığı ilk sezonda, önemli başarılara imza attı Fatih Özcan. Kulübe kazandırdığı kurumsal kimlik ve vizyonun yanı sıra, kulüp tarihinin profesyonel ligdeki tek kupası da Fatih Özcan döneminde kazanıldı. Yaptığı çok güzel işlerin yanında, her insanın olduğu gibi, onun da yanlışları oldu. En büyük yanlışı da finalde yaptı. Gidiş şekli böyle olmamalıydı. Madem bırakacaktı, kırmadan, dökmeden, camiayı yaralamadan, Afyonspor maçından sonra, alkışlarla gitmeliydi. En azından bunu hak etmişti.

Şahsım adına, Çorum FK’ya hizmetlerinden dolayı Fatih Özcan’a teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Yıllardır spor camiasının içerisindeyim, yöneticilik yapmanın zorluklarını en iyi bilenlerden biriyim. Bu yüzden, kim Çorum sporuna, Çorumspor’a ve Çorum FK’ya zerre kadar hizmet ettiyse, hepsinden Allah razı olsun.

Günahıyla, sevabıyla kapanan bir devrin ardından, fazla da konuşmaya gerek yok. Bardağın dolu tarafından bakıp, yeni yola odaklanılmalı. O bunu yaptı, şu şunu dedi, o bunu söyledi gibi gereksiz laflarla enerjiyi boşa harcamadan, daha fazla kırıp dökmeden, yaralamadan, birlik ve beraberlik içerisinde, Murat Yıldırım ile Oğuzhan Yalçın ve ekibine destek olmak lazım.

Yeni dönemde, Oğuzhan Yalçın’ın kulüp başkanı olduğunu Murat Yıldırım zaten açıkladı. Bundan sonrası, başta Belediye ve valilik olmak üzere, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, kısacası, Çorumluların vereceği desteğe bağlı. Takımın yeni sezondaki hedefi, verilecek destekle orantılı olacak. Bu yüzden, herkes gücü oranında elini taşın altına koyup, omuz vermeli.