Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Bayat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, Ak Parti İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Tuna ve Erdoğan Köroğlu, mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Şehit Ömer Halisdemir Merkez Camii’nde tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, “Şehrimizi modern bir ilçe olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Bayat Belediyesi olarak projelerimizi halkımızın talepleri doğrultusunda şekillendirmeye gayret ediyoruz. Bu kapsamda hem merkezde hem de kırsal mahallelerimizde ilçemizin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik yaptığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Camilerimizle ilgili yapmış olduğumuz çalışmalar da bunlardan bazıları. Bugüne kadar farklı camilerimizde gerek aydınlatma, gerek çevre düzenlemesi gibi birçok çalışmayı hayata geçirdik” dedi.

Şehit Ömer Halisdemir Camii’nin abdest alma yeri ve bahçesinin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür eden Ünlü, “Camiler, manevi değer taşıyan yerler. İlçemiz sınırları içerisinde yer alan bütün camilerimize duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet götürüyoruz. Çevre düzenlemesi ve dış cephe yenilemesi çalışmalarının yanı sıra, camilerimizin temizliklerini yapıyor, park ve bahçelerini yürütülen çalışmalarla güzelleştiriyoruz. Bu yapılan çalışmayla Şehit Ömer Halisdemir Camimizin abdest alma yeri ve bahçesi mükemmel bir görünüme kavuşarak halkımızın hizmetine sunulmuştur” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim