Divan başkanlığını önceki dönem il başkanlarından Hüseyin Esenyel’in yaptığı kongrede katip üyelikleri Çorum il yöneticisi Şerif Aktaş ve İskilip İlçe Başkan Yardımcısı İsmet Bülbülün yaptığını anlatan Aras, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, Bayat İlçe Başkanı Mustafa Akıllı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yavuz Ünlü, İskilip Ülkü Ocakları Başkanı Atıf Boncuk’un katıldığı kongrede tek liste ile seçime gidildiğini ifade etti.

Önceki dönemlerde İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve son seçimlerde Belediye Başkan adayı olan Bekir Güngör ve listesinin kongrede tek liste olarak seçimleri kazandığını belirten Aras, MHP’nin çok güçlü şekilde Türkiye’nin yönetimine, milli huzur ve iç barış ortamının teminine talip olduğunu anlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 48 yıllık birikimi, asırları aşan fikriyatı, vatan ve millet sevgisiyle yoğrulmuş siyasi yapısının iktidar olmaya ve Türkiye’nin kötü talihini değiştirmeye yeteceğini anlatan Mehmet Akif Aras, 18 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek 12. Olağan Büyük Kurultayın iktidarla taçlandırılacağını söyledi.

Bayat İlçe Kongresi ile başlayan kongre sürecinin kutlu yürüyüşün bir başlangıcı olmasını dilediğini anlatan Aras, “Tüm teşkilat mensuplarımıza yapacakları çalışmalarında şimdiden üstün başarılar diliyorum. Kongrelerimizin, demokrasinin kökleşmesi ve kurumsallaşması için bir vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim