Halil İbrahim Kaya AK Parti Bayat İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında gerçekleştirilen ilçe danışma meclisi toplantısına da katıldı.

Toplantıya AK Parti Bayat İlçe Başkanı M. Fatih Balcıoğlu, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İl Genel Meclis Üyeleri Erdoğan Köroğlu, Ahmet Tuna, AK Parti Bayat İlçe Kadın Kolları Başkanı Yıldız Demirci, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kaymaz ve AK Parti Bayat İlçe Teşkilatı ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, ilçeye olan hizmetlerinden dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve meclis üyelerine teşekkür ederek, Kaya ve ekibinin her zaman uyum içinde görev yaparak hizmet ürettiklerini, İl Genel Meclisi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını söyledi.

Balcıoğlu, referandum hazırlıkları hakkında da bilgi vererek, referanduma hazır olduklarını, Bayat'ın kararının "Evet" olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Bayat'tan güçlü bir "Evet" göndereceklerini ve ülkenin aydınlık geleceği için katkı sunacaklarını anlattı.

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya katılan İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ise, parti üyelerine meclis çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Partisinin kendilerine bir görev verdiğini ve İl Genel Meclisi olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kaya, “Yaptığımız hizmetler bizi heyecanlandırınca 3 yılda hizmetler bitme noktasına geldi. Bugün Bayat'ta köylerimizi gezdik ve şunu gördük. Kırsalda yaptığımız çalışmalar ile siyasi büyüklerimizin göğsünü gere gere köylerimizi ziyaret edebilmelerini sağladığımızı düşünüyorum. Görev sürecimizde kanalizasyon, içme suyu ve kilitli parke taşı konusunda önemli yatırımlar yaptık. Biz şuna inandık ve muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarda şunları söyledik. Biz yatırım için söz vermiyoruz ama hizmet süremiz dolduğunda seçmenimizin karşısına başımız dik, alnımız ak çıkmayı Allah bize nasip etsin. Buda bizim içimizdeki heyecanla olur dedik. Binlerce şükür olsun ki bunu 3 yıl içerisinde bitirmek üzereyiz. Kilitli parke taşı olmayan köyümüz hemen hemen yok. Olmayanları da bu yıl planladık ve ödeneklerini ayırdık. Ayrıca büyük köylerimize halı saha, mesire alanları kuracağız. Köylü pazarlarına da ağırlık verdik. Köylü kadınlarımız ürettikleri gıda ve el sanatı ürünlerini pazarlarda satarak aile bütçesine katkı sağlama imkanına kavuşacak" diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim