Önceki gün gerçekleştirilen ziyarette Vali Kılıç’a İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve İl İdare Şube Başkanları eşlik etti.

Bayat’ta mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Kılıç, burada bir istişare toplantısı yaptı. Toplantıya Vali Necmeddin Kılıç, Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İl İdare Şube Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe İdare Şube Başkanları, Bayat ilçesi mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantının başında Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak’tan ilçe hakkında brifing alan Vali Kılıç, yaptığı konuşmada, “Bizim ilimizde kimse aç kalmayacak, açıkta kalmayacak. Hiç kimse üşümeyecek. Biz güçlü bir devletiz. Devletimiz yardım verip de ihtiyaç sahibine o yardımı vermeyen memuru sorumlu tutarım.

İlçemizde vatandaşımızın tüm su kaynakları tespit edilip içme, kullanma, sulama suyu olarak projelendirilip halkımızın hizmetine sunulacak. Özellikle gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korunması için gençlerimizi spora yönlendirerek onları koruyacağız. Bu nedenle gençlerimizin spor yapacağı spor alanlarını çoğaltacağız. İl genelinde parke taşsız, asfaltsız ve kanalizasyonsuz köyümüz kalmayacak” diye konuştu.

Toplantının devamında mahalle ve köy muhtarlarını ayrı ayrı dinleyen Vali Kılıç onların sorunlarını ve taleplerini alarak beraberinde giden ilgili İl İdare Şube Başkanlarını çözüm konusunda talimatlandırdı.

Vali Kılıç, mahalle ve köy muhtarlarıyla yapılan istişare toplantısının ardından ilçeden ayrıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim