İlçede devam eden yatırımların son durumu ile ilgili bilgiler vererek Uslu’ya teşekkür eden Ünlü ve Balcıoğlu, “Yüklenici kaynaklı Devlet Hastanesi yapım inşaatı dışında bütün projelerimiz gerçekleşmeye devam ediyor. Bayat giriş yolumuzun asfaltı desteklerinizle şehir içine kadar yapımı tamamladı. Çankırı ve Çorum yolu yapım çalışmalarımız devam ediyor. İçme suyu amaçlı yapımı devam eden Kunduzlu Barajımızın yapımı tamamlanmak üzere. İsale hattı, depolar ve arıtma tesisi için proje süreci devam ediyor. Tımarlı içme suyu projemiz hızla devam ediyor. Bayat çayı şehir geçişi düzenlemesi kapsamında Birit çalışmaları tamamlandı. Köprünün yapımı da devam ediyor. TOKİ Tarımköy çalışması ile ilgili hazırlık çalışmalarımız sürüyor. Destek ve katkılarınız için Bayat adına teşekkür ederiz.” dediler.

Bütün ilçelere ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Uslu, “Memleketimizin asırlık projelerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kanunlar çerçevesinde yapılan ihalelerde ne yazık ki yüklenici firmalardan kaynaklı sorunlar yaşayabiliyoruz. Bayat ilçemizde de Devlet Hastanesi inşaatımızda yaşanan sorunlar nedeniyle ihale fesih edildi. İkmal ihalesi için proje hazırlıkları devam ediyor. Hızlı bir şekilde ihale edilmesi için süreci takip ediyoruz.” dedi.

Uslu ayrıca Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’i arayarak Hastane’nin yapım sürecindeki aksaklıkları ve talepleri dile getirerek, inşaatın hızlandırılmasını beklediklerini kendisine iletti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim