İlçe ziyaretleri kapsamında Bayat’a gelen İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı M.Fatih Balcıoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Erdoğan Köroğlu, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Tuna, Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Yıldız Demirci ve Ak Parti Bayat teşkilatı ile Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’yü makamında ziyaret etti.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’nün göreve geldiği 2009 itibariyle Bayat’a ciddi hizmetler yaptığını belirten İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, “Başkanımız Bayat’a yaptığı çalışmalar ile şehirleşme yönünden önemli adımlar atmıştır. Bayat güzel bir ilçemiz ve çalışkan bir Belediye Başkanı kendisi. Meclis üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’ya teşekkür etti.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, “Bayat bir kez daha şunu gösterdi, her zaman olduğu gibi seçime hazır. Bizim her şeyden önce başımızda Kurucu Genel Başkanımız, şuan ki cumhurbaşkanımız gibi başkomutanımız var. Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. Onun neferleriyiz biz ve onun neferleri olaraktan da her zaman seçime hazır olmamız lazım. Sayın Cumhurbaşkanımız diyor ya, “bu millet başka bir millete benzemez” . Gerçekten kardeşlerim dünyada bizim milletimiz gibi başka millet yok. Biz dünyaya ders verebilen tek milletiz. Bununda en güzel örneğini Allah’a şükürler olsun 15 Temmuz akşamı gösterdik. Ondan dolayı biz dünyada tek milletiz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim