Bayat Belediyesi Salonu’nda resim ve teknoloji tasarım eserlerinin yer aldığı serginin açılışına Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eren Davul, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Serginin bir yıllık çalışmanın ürünü olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Eren Davul, "Sergimiz iki gün sürecektir. 200’ye yakın teknoloji, tasarım ve görsel sanatlar çalışmaları, 200 yakın resim burada sergilenmektedir. Düzen kuşağı, kurgu kuşağı, yapım kuşağı, karakalem, pastel ve sulu boya çalışmalarını sergilemekteyiz. Sergimizin amacı öğrencilerimize neler yapabileceklerini göstermektir. Böylece onlara özgüven duygusunu aşılamayı amaçlıyoruz. Bu sergi okullarımızım geleneksel yılsonu sergisidir.” dedi.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü sergideki eserlerin öğrencilere özgüven kazandırmak açısından iyi bir çalışma olduğunu söyledi. Ünlü, öğrencilerin gelecekte bu çalışmaların gerçeğini başarabileceklerini belirterek, Türkiye’nin gelecekte daha başarılı olacağını kaydetti.

Kaymakam Ocak ise serginin hazırlanmasında ve açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Sergideki eserlerin öğrencilerin ne kadar başarılı olduğunu ve bu çalışmaların öğrencilere özgüven kazandırdığına vurgu yapan Ocak, “Bu çalışmaları görünce geleceğimize umutla bakıyor ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Ardından Kaymakam Ocak, Belediye Başkanı Ünlü ve diğer davetliler sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldılar. Ocak ve Bayat, öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra sergiden ayrıldılar.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim