Bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğine Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Bayat Kaymakamı İdris Akça, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoglu, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, İl genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, bürokratlar, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
İftar programında bir konuşma yapan Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, her zaman halkla beraber olmayı kendilerine şiar edindiklerini belirterek, “Çünkü insanı yaşat ki devlet yaşasın diyen zihniyetin mensubu olarak buradayız. Bizler kimsesizler kimi olmak için buradayız. Halkımızla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Ne olursa olsun bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Hep birlikte güçlü olduk, güçlü olmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise, iftarın düzenleyen Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, “Hafta sonu Mardin’deydik. Genel Merkezimiz ve teşkilatlarımız kardeş şehir projesi dahilinde doğuda ve güneydoğuda terörden mağdur olan kardeşlerimizle bizleri buluşturuyorlar. Bu vesile ile Mardin Yeşilli ilçesine gittik. Oradaki ve buradaki ortamları gördüğümüz zaman, bizlerin şükür ve eda ile güzel bir Ramazan geçirdiğimizi müşade etmiş olduk. Allah huzurumuzu bozmasın. Allah yolumuzu açık etsin ve vatanımıza, milletimize, devletimize kasteden hainleri bedbaht etsin “diye konuştu.

CEYLAN: “KARDEŞLİK BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ”
AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, iftara katılanların evlerinde eşi, çocuklarıyla beraber iftar yapmak yerine, kardeşlik sofrasında olmayı tercih ettiğini söyledi.
“Allah evlerinizden huzuru, sağlığı ve ülkemizin huzurunu eksik etmesin diyorum. Allah bu mübarek ayda tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Zor günden geçiyoruz” diyen Ceylan, ülkenin bu zor gününde birlik ve beraberliği sergilemek durumunda olduklarını dile getirdi. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim