Bayat Su Deposu Mevkii ile Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı bitiminden ilçe merkezine kadar olan giriş yolu, köprü yapım işi, istinat duvarı yapımı ve sıcak asfalt yapım işi ihalesi 5 milyon 768 bin lira bedelle ihale edilmişti.
Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, bugüne kadar ilçe halkına verdikleri sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Halka hizmeti Hak’ka hizmet olarak gördüklerini dile getiren Başkan Ünlü, “Bizim hizmet anlayışımızın temelinde insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesi bulunmaktadır. İktidarımız, ülke yönetiminde olduğu gibi yerel yönetimlerde de daha önce görülmemiş düzeyde ve kalitede hizmetler başlatmış ve sunmuştur. Toplumumuzun her kesimine yönelik hizmetlerimiz çeşitlenerek sürecektir. Yol bir medeniyet, bir şehrin aynasıdır, Bayat halkı her şeyin en güzeline ve iyisine layıktır. Bunun için ilçemizde yıllardır yapılamayan ama şu anda yapımına devam edilen Kunduzlu Barajı, Tımarlı Sulama Suyu, Bayat Çayı Islahı, Afet Evleri Yapımı, SGK Binası, Çorum-Çankırı yolu yapımı ve Bayat giriş yolu yapımı olmak üzere yedi farklı şantiyede yatırımlar devam etmektedir. Bugüne kadar ilçemizde yapılan yatırımlarda bizlere her zaman destek veren milletvekillerimize ve emeği geçen bürokratlarımıza teşekkür ederiz. Bayat giriş yolumuz, halkımıza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.


(Recep SERBES)
 
Editör: TE Bilisim