Programa Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Lafçı, İlçe Müftüsü Mehmet Kapucu, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Mehmet Kapucu, Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı’nın başarıyla sonuçlanması için yaptığı duada, “Şanlı ordumuza nusretinle ve kudretinle yardım eyle. Her türlü fitne ve fesada, hile ve tuzağa karşı bizlere feraset ile basiret ihsan eyle. Birlik ve beraberliğimizi, huzur ve kardeşliğimizi daim ve baki eyle. Bölünüp parçalanmaktan, dağılıp bozulmaktan, tefrikaya düşmekten bizleri muhafaza eyle.” ifadelerini kullandı.

Afrin operasyonunda ordumuza muvaffakiyetler dileyen Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ise “Rabbim ordumuzu, askerimizi muzaffer eylesin. Devletimizin, milletimizin bekasını, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Mehmetçiğimize her daim duamız sonsuzdur. Millet olarak hep birlikte tek yürek, tek yumruk ve tek ses olduk. Orduyla millet dayanışmasına devletimiz, milletimiz olarak hep birlikte gereken desteği verdik. Bin yıldır bu coğrafyanın hamisi olan, İslam’ın bayraktarlığını yapan devletimizin, ordumuzun Rabbim yardımcısı olsun ve ilelebet ayaklarımızı bu topraklarda sabit kılsın.” diye konuştu.

Etkinlik, cemaate Bayat Belediyesi tarafından kahvaltı ikramıyla sona erdi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim