AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Bayat’ın yüzünü güldürecek ve bahtını açacak hizmetlerin verileceğini söyledi.
İftar için Bayat’a giden AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, beraberinde Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundular. Çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Ekrem Ünlü'den de bilgi alan Bağcı, Ünlü'yü tertemiz sokakları nedeniyle tebrik etti.
“Kilit taşsız sokağımız kalmasın. Bayatlı hemşehrilerimize yaşadıkları yerde kent konforu da sunmak zorundayız” diyen Bağcı, “2015 yılında ihale edilen Tımarlı Sulaması, Ankara Yolu, Bayat Çayı Islahı ve Taşkın Koruma, Köprü, Çevre Bakanlığımızdan temin edilen vidanjör ve 14 Temmuz günü ihale edilecek olan Bayat Giriş yolu, köprü ve asfalt projesi ile Bayatlının yüzünü güldüreceğiz” dedi.
Esnaf ziyareti sonrası iftar programı alanına giden Bağcı, tek tek bütün masaları dolaşarak katılanlarla sohbet etti. Ziyarette yatırımlar konusunda teşekkür alan Bağcı'ya vatandaşlar Hastane ile ilgili gecikmeden dolayı üzüntülerini belirterek tamamlanması için takip etmesini istediler.

“BELİRSİZLİĞİN BİR AN ÖNCE BİTMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
İftar programında konuşan Milletvekili Bağcı, “Etrafı adeta kaynayan ve ateş çemberi olan huzur adası bir ülkeyiz. Ülkemizde huzur ve istikrarın devamı için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalışıyoruz. Milletin sandık mesajı son derece açık ve nettir.
Millet siyasete "uzlaşın" mesajı vermiştir, ilkeli, tutarlı, sağduyulu ve sorumluluk anlayışı içinde bir uzlaşı için çabalayacağız. Toplumun huzuru, güveni ve istikrarı için bu şarttır. Bunun bilincindeyiz. Bir çıkış yolu bulunacaktır. İş düğümlenir ayak direrseler Milletin hakemliğine başvurulur, 'düğümü millet çözecektir” dedi.

BAYAT'A YÜKSEKOKUL
2015 yılında Bayat’a son derece önemli ve hayati yatırım kararları alındığını kaydeden Bağcı, “İnşallah bu projelerin tamamlanması için çalışacağız. Bayat’ta yaşam kalitesinin artması ve küçülmenin önüne geçilmesi için çalışacağız. Bu açıdan Bayatlıların çok istediği yüksek okulun kurulması için Rektörümüzle bir kaç kez görüştüm. En son dün kendisini tekrar ziyaret ettim ve bu talebin önemine değinerek desteğini istedim. Rektörümüz de konuya olumlu yaklaşmıştır. Konu ilk Senato Toplantısı gündemine alınarak kuruluş kararının almasının ardından YÖK'e sunulacaktır. Konunun YÖK ve MEB takibini sürdürecek ve Bayatlının beklediği müjdeyi vermek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Niyet hayır akıbette hayır olur inşallah” dedi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim