İlçeye yapılan yatırım ve desteklemeler için Uslu’ya teşekkür eden heyet, “Sizlerin de desteğiyle ilçemiz tarihide görülmemiş hizmetleri almaya devam ediyor. Projelerin tamamlanmasıyla büyük oranda ihtiyaçlarımız giderilmiş olacak” diyerek çalışmaları hakkında bilgiler verip, projelerine destek istediler.
İlçede işsizlik oranının neredeyse yüzde sıfır oranına ulaştığını belirten heyet, “İŞKUR Toplum Yararına Çalışma programı ve devam eden projelerle ilçede istihdam sorunu kalmadı. Açık işlere istihdam için ilanlara rağmen talep eden personel bulamıyoruz. Teşekkür ediyoruz” dediler.
Bayat ilçesinde çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Uslu, “Asırlık projelerimizden Tımarlı Sulama Projemiz devam ediyor, Kunduzlu Barajı içme suyu projemiz kapsamında baraj gövdesi, isale hattı ve arıtma tesisi proje çalışması tamamlandı. İhale hazırlıkları yapılıyor. Çankırı – İskilip yolu ile Bayat bağlantı yolu çalışmaları devam ediyor. Şehir giriş yolu için sıcak asfalt hazırlığı yapıldı. Hafta sonu asfalt yapımına başlanıyor. İhaleleri müteahhit kaynaklı tasfiye edilen Atıksu Arıtma Tesisi İkmal ihalesi hazırlıkları yapılıyor. Devlet Hastanesi ihale fesih süreci de tamamlandı. İkmal ihalesi için proje hazırlanıyor. Hızlı bir şekilde ihale edilmesi için süreci takip ediyoruz. Bayat Çayı Şehir Geçişi ıslah çalışmaları 1. Aşama tamamlanmak üzere, yarım köprü yıkıldı, yeni körü ve birit çalışmaları yapılıyor. 2.Etap çalışmaları için de proje aşaması tamamlandı. TOKİ Tarımköy, Kuşcaçimen Yaylası ve daha birçok proje için çalışmalar devam ediyor” dedi.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim