Karadağ, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandum sürecinde Çorum’un Türkiye ortalamasının üstünde oy aldığını hatırlatarak, “Katkı yapan, Evet oyu veren tüm vatandaşlarımıza ve onların şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Karadağ, Çorum’da ilçe teşkilatları arasında Boğazkale, Uğurludağ ve Bayat ilçelerinin ilk üç içerisinde yer aldığını, Bayat’ın da yüzde 83’lük oy oranıyla üçüncü sırada yer aldığını söyledi. Karadağ, “Referandum seçimlerinde yüzde 83 oranını yakalamış olmanızdan ve her zaman olduğu gibi yine başı çekmenizden dolayı Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Teşkilat Başkanımız adına sizleri tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bayat ilçesinin her konuda Ak Parti’ye desteğinin sürdüğünü, bunun da kendilerini mutlu ettiğini anlatan Karadağ, “Bizim de gerek bundan önceki il başkanlığı dönemimizde gerekse il başkanlığından ayrıldığımız süre içerisinde ve şimdi göreve geldiğimiz günden bu yana Bayat’a ilgimiz aynı şekilde devam etmektedir. Bayat insanı en kestirme sözüyle merttir. Bundan sonraki süreçte de de Bayatlı hemşerilerimizin ve teşkilatımızın yanında olacağım.” ifadelerini kullandı.

AKP Bayat İlçe Başkanı Mehmet Fatih Balcıoğlu ise Karadağ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Referandumda elde edilen başarı, uyumlu bir ekip çalışmasıyla yakalanmıştır.” dedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim