Bayat ilçesinde yapılan ve planlanan çalışmaların değerlendirildiği ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ünlü, “19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde Kuşcaçimen yaylasında yapacağımız Gençlik Haftası programında sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Meslek Yüksekokulu açılması konusunda sizlerin desteklerinizle sürecin hızlandırılmasını istiyoruz. Tevekli Köyü Afet konutlarımız tamamlandı. Çevre düzenlemeleri için de ödeneğimiz geldi. Çukuröz köyümüzde ise yer gösteren vatandaşlarımıza afet konutları için gerekli müracaatları yaptırıyoruz. İhalesi yapılan Karayollarımızın kamulaştırma süreçlerinin hızlandırılması için yardımlarınızı bekliyoruz. İlçemize yakın ilginiz ve yatırımlarımızı takibinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, “Bayat ilçemizin yapım çalışmaları başlatılan yatırımların tamamlanmasıyla bütün ihtiyaçlarını gidermiş olacağız. Karayolları ile ilgili ihalelerimiz tamamlandı. Yapım çalışmalarına da başlandı. Yapım işlerinde bürokrasi, yüklenici ve vatandaş kaynaklı gecikmeler yaşanabiliyor. Vatandaşlarımızın kamulaştırma çalışmalarında ülke ve millet menfaatlerini dikkate alarak daha duyarlı olmaları hizmetlerin gerçekleşme sürecini hızlandıracaktır” dedi.
Uslu ayrıca Bayat Belediyesinin Türkiye Belediyeler Birliğinden talep ettiği kamyon ile ilgili kurum yetkilileri ile görüşerek sürecin hızlandırılmasını talep etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim