Ahmet Sami Ceylan, 25 Ocak’ta yapılan 5. Olağan İl Kongresi’nde görevini Av. Rumi Bekiroğlu’na devretmesi nedeniyle ilçelere veda ve teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.
Bayat İlçesi’ni ziyaret eden Ceylan, AK Parti binasında partililerle görüştü.
Parti binası önünde Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve partililer tarafından karşılanan Ceylan’a; İl Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan, Adnan Tığlı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ve bazı partililer eşlik etti.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Ceylan için “eskimeyen il başkanı, yeni Çorum Milletvekilimiz” tanımlaması yaptı.
Ceylan’ın her zaman yanlarında olduğunu, kendilerine büyük destek verdiğini ifade eden Ünlü, kendisini milletvekili olarak görmek istediklerini vurguladı.
Ekrem Ünlü, “Bize yapılanı asla unutmayız. Hele de bize yapılan iyilik olursa hiç unutmayız. Ahmet Sami Ceylan’ın büyük iyiliklerini, faydasını gördük. Yolunuz açık olsun. Bayat yanınızda, dimdik duruyor” dedi.
Ceylan’ın milletvekilinden ziyade bakan olmasını istediklerini dile getiren Ünlü, “Sayın başkanım, sizler bakan olacaksınız. Bizler de taleplerimizi peşinen söyleyelim; Bayat’a ziraat fakültesi istiyoruz. Bu talebimizi ve bizi unutma” şeklinde konuştu.
Başkan Ünlü’nün konuşması, salonda gülüşmelere neden oldu.

“BAYAT HAKKINI ALIYOR”
Ahmet Sami Ceylan ise, AK Parti’de 2006 yılından beri aktif siyaset yaptığını, 5 yıl boyunca da il başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak, görevini coşkulu bir kongre ile tamamlamanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.
Ceylan, “Vicdanımın elvermediği hiçbir yere imza atmadım. Kimsenin yüzünü yere eğdirtecek, yüzünü kızartacak iş yapmadım, yapmak isteyenlere de fırsat vermedim. Kötü bir işle anılmadım. Tek derdimiz bu davaya hizmet etmek, ilçelerle birlikte Çorum’a bir şeyler katmak oldu” dedi.
Bayat’ın hizmet açısından hakkını aldığını, bu ilçeye hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade eden Ceylan, “Bayat, hizmet ala ala belli bir seviyeye geldi, geri kalmışlık zincirini kırdı, kendi ölçeğindeki ilçelerin seviyesine geldi. Bayat’a daha fazla destek vermemiz gerekiyor” ifadesini kullandı.
25 Ocak’ta yapılan kongrenin güzel bir ortamda, coşku içinde gerçekleştiğini, bunda Bayat Teşkilatı’nın katkısının büyük olduğunu sözlerine ekleyen Ceylan, “Bayat, partimize her zaman en yüksek oyu veren ilçelerden biri olmuştur. Bu teşkilatın çalışmaları sayesinde alnımız açık, başımız dik geziyoruz. Partimizin başarısında Bayat gibi teşkilatların katkısı büyük. Hepizine gönülden teşekkür ederim. Hakkım varsa benden yana helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin” diye konuştu.
Ceylan, partililerle bir süre sohbet ettikten sonra parti binası önünden hayır duaları eşliğinde uğurlandı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim