Bayat çayındaki ıslah çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, çalışmalar hakkında yüklenici firmanın yetkililerinden bilgi aldı.
İlçemizin yıllardır özlemini çektiği halk için hayal olarak nitelendirilen bir çok hizmeti ilçeye kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Ünlü, “Eski köprü ayaklarının yıkılmasıyla başlayan çalışmaların, yeni köprünün ve istinat duvarının yapılmasıyla ilçemizin, bir sıkıntısı daha çözümlenmiş olacaktır. Köprü ve Çay Islahının ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’na, milletvekillerimize, Osman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarımız Prof. Dr. Lütfi Akça’ya, Ak Parti İl Başkanımız Rumi Bekiroğlu ve ekibine, Ak Parti İlçe Başkanımız Fatih Balcıoğlu ve ekibine, DSİ çalışanlarına, Bayat halkı adına teşekkür ederim” dedi.
Sorunlara palyatif tedbirler üretmek yerine kalıcı çözümler üretmek için gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Ünlü, “Bunları yaparken de sadece halkımızın hayır duasına talip oluyoruz. Bayat’ımız için yegane şiarımız ekibimle birlikte hizmet oldu. Çünkü biz halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Bunun içinde bu millete hizmetkâr olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Editör: TE Bilisim