Bayat Belediye Başkanı AK Parti Başkan Adayı Ekrem Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve teşkilat üyeleri ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunan Erol Kavuncu, Kaymakam Oğuzhan Ocak, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yıldırım ve esnafı ziyaret etti.

Bayat’ın AK Parti’yle başlayan gelişim ve dönüşüm sürecini daha ileri düzeylere çıkarıp, Bayat’ın daha yaşanabilir olması için çalıştıklarını ifade eden Kavuncu, “Bayat Belediye Başkanımız Ekrem Ünlü’nün hizmetleri Bayatlı hemşehrilerimizin gönlündeki yerini bulmuştur. Partimize verdiği destekleriyle, Çorum’da rekor sahibi olan hemşehrilerimiz, Başkan Adayımız Ekrem Ünlü’nün etrafında kenetlenip, Bayat’ı yarınlara taşımak için kararını vermiştir. Hemşehrilerimizin partimize ve adayımıza gösterdiği teveccüh ve ilgi, bizim sorumluluğumuzu her gün daha da artırmakta ve Bayat’a olan hizmet sevdamızı daha da güçlendirmektedir. Hemşehrilerimizin Bayat’ın yarınları konusundaki sorumluluk hassasiyeti ve özverileri için gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI OMUZ OMUZA

Bayat Belediye Başkan Adayı Ekrem Ünlü ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ile birlikte MHP İl Başkanı Bekir Güngör ve MHP Belediye Başkan Adayı Şaban Çakır’ı ziyaret eden AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Cumhur İttifakı olarak, Bayat için güç birliği yapacaklarını ve omuz omuza çalışacaklarını belirtti. Kavuncu ziyaret ile ilgili değerlendirmesinde, “Bayat ilçe programımıza Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve teşkilatımız ile MHP İlçe Başkanı Bekir Güngör ve Belediye Başkan Adayı Şaban Çakır’ı ziyaret ederek ''Cumhur İttifakı'' kapsamında Güçlü Türkiye, Güçlü Çorum ve her açıdan gelişmiş kalkınmış Bayat ilçemiz için omuz omuza işbirliği güç birliği yapacağımızın sözünü verip karşılıklı olarak adaylarımıza başarılar diledik” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim