Bayat Belediyesi ve il özel idaresi tarafından düzenlenen törene Vali Ahmet Kara, AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Cahit Bağcı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç katıldı. Sağnak yağmur yağışına rağmen vatandaşlarda programa yoğun ilgi gösterdi.

BAYAT İÇİN HAYAL OLAN PROJELER TEK TEK GERÇEKLEŞİYOR
Törende bir açılış konuşması yapan Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, geçmişte Bayat için hayal olan projelerin bugün birbir gerçekleştiğini söyledi.
İnsanların şehrin aynası olduğunu, şehirlerinde insanın aynası olduğunu dile getiren Başkan Ünlü, insanların şehri inşa ederken taşın, toprağın arasında kendini inşa ettiğini belirtti.
Gönülde ne varsa ise şehir olarak göründüğünü dile getiren Ünlü, “Gönlü taş olanın, şehri taş, gönlü aşk ile dolanın şehrinin gülistan olduğunu belirtti.
Bayat’ı gülistan yaparak büyüten herkese teşekkür eden Ünlü, “Bizler için hayal olan, yapılamaz denilen projelerin birbir gerçekleştiğini görüyoruz. Bugün açılışını yapacağımız ve temeleni atacağeımız hizmetleri anlatmaya kalksak vaktimiz yetmez. Belediye araç parkına kazandırdığımız araçlar burada, bu araçlarla halkımıza hizmet etmekten mutlu oluyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki halka hizmet Hak’ka hizmettir”
Yapılan konuşmaların ardından 27 milyon TL’ye mal olan 14 yeni tesisin topluca açılışı yapılırken, 17 milyon TL’ye mal olacak 5 tesisinde temeli atıldı.


Editör: TE Bilisim