Çorum Belediyespor’un Antalya-Belek kampına gitmek üzere Cuma günü öğle saatlerinde yöneticilerden Mustafa Özbayram ve Mustafa Ercan, Spor Yönetmenimiz Hüseyin Aşkın’la birlikte Antalya’ya doğru yola çıktık. Konya’ya geldiğimizde, antrenman sırasında Furkan’ın omzunun çıktığı bilgisi ulaştı. Neşeli başlayan yolculuğumuzda bir anda morallerimiz bozuldu. Toros’lardaki yoğun kar yağışının da ulaşımı güçleştirmesi bizi epeyce yordu. Neticede, yaklaşık 11 saatlik bir yolculuğun ardından gece yarısı da olsa otele ulaşabildik.
Pendikspor’dan anlaşma sağlanan Gökhan Demir için Cumartesi günü otelde imza töreni düzenlendi. 1 buçuk yıllık sözleşme imzalayan Gökhan resmen Belediyesporlu oldu. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah gollerini sıralar. Bunları ifade ederken, Mustafa Özbayram’ın bu transferdeki katkılarını ve fedakârlıklarını belirtmeden geçmek haksızlık olur.
Öğleden sonra, Belediyespor’un ligdeki rakiplerinden Hacettepespor’un Adıyamanspor’la oynadığı hazırlık maçını yöneticiler ve Sedat Hoca ile birlikte izledik.
Saat 17.00’de Papillon Otel’in sahasında başlayan Çorum Belediyespor-Körfez Futbol Kulübü maçı için tribündeki yerimizi aldık. Yeni transfer Gökhan hazır olmadığı için Sedat Hoca forma vermedi. İdeal kadronun içerisine, fazla forma şansı bulamayan ancak alternatif olabilecek oyuncuları serpiştiren Sedat Hoca, sol bek Yakup’u orta sahada oynatırken, sol bekte genç Emre’yi denedi. Emre ve Yakup yeni yerlerinde hiç de sırıtmadılar. Vedat, ligdeki maçlara göre daha diri ve iyiydi. Ender kanadı çok iyi kullandı. Goldeki asisti mükemmeldi. Orta sahada Okan iyi bir maç çıkarttı diye biliriz.
Belediyespor maçın genelinde üstün oynayan taraftı. Fizik olarak iyi seviyeye gelmiş. Ancak, özellikle orta sahadaki sıkıntılar hala devam ediyor. Kaptırılan her top kaleye tehlike olarak dönüyor.
Kora kor bir mücadeleye sahne olan maçı Emir’in 32.dakikada attığı golle Çorum Belediyespor 1-0 kazandı. Her ne kadar bir hazırlık maçı da olsa, 2.lig takımına karşı alınan bu galibiyet, çok büyük bir moral kaynağı oldu.
Sedat Hoca, Gökhan’ın transfer edilmesi üzerine artık çift forvetle oynayacaklarını belirtirken, daha golcü bir takım hüviyetine bürüneceklerini, hücuma dönük bir orta saha oyuncusu almaları halinde ikinci yarıya eksiksiz gireceklerini söyledi.
Bizim temennimiz de Belediyespor’un ikinci yarıda başarılı sonuçlar alıp layık olduğu üst lige çıkması yönünde. Zaten, Körfez maçını izleyen birçok kişi, Belediyespor’un şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu açıkça söylediler.
Belediyespor’un kamp yaptığı Limak Atlandis Delüx Otel, kamp için mükemmel bir yer. Türkiye’den 10, Hollanda’dan da 1 olmak üzere 11 takım bu otelde kamp yapıyor.