15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara'da bulunan Mustafa Çağır darbeci askerlerin karşısında durmuş ve halkın üzerine ateş açan hainlerin kurşunlarıyla kolundan yaralanmıştı. Önceki gün tedavi gördüğü Alaca Devlet Hastanesi'nde hayata gözlerini yuman Mustafa Çağır'ın 82 yaşındaki babası İsmail Çağır'ın taziyesine katılan Milletvekili Uslu ve İl Başkanı Bekiroğlu, aileye başsağlığı diledi. 15 Temmuz süreciyle ilgili konuşan Uslu, şehitlerimiz ve gazilerimizin dirayeti sayesinde ülkenin büyük bir badire atlattığını söyledi.
İl Başkanı Rumi Bekiroğlu da hain darbe girişiminde canlarını feda eden şehitlerin kanı ve üstün cesaret örneği gösteren gazilerin vatanseverliğiyle bu ülkenin hiç kimseye diz çökmeyeceğini belirtti.
Taziyeye İl Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Burçin Havva Öztürk, İl Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Mahmut Öztemiz, Adem Candan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Akbaş, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Lütfi Alkan katıldı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim